2004 mai - juni

danielshjerte.com

Mai - Juni 2004

Mangler bilder

 

Onsdag 5. Mai:

I dag fikk jeg brev fra Rikshospitalet om at jeg skal til hjertekontroll onsdag 26. mai.

 

Fredag 7. Mai:

I dag har jeg vært i bursdag hos webbisen min Solena. Hun ble 1 år i dag. Vi skulle egentlig dit i morgen, men så ringte mammaen hennes og lurte på om vi kom i dag i stedet og det gjorde vi så klart for vi ville i bursdag :O)

 

Mandag 17. Mai:

I dag er det syttende Mai og det er moro.

 

Onsdag 26. Mai:

I dag har jeg vært på Rikshospitalet for å kontrollere hjertet mitt igjen. Alt var Ok denne gangen også, lekkasjer ikke forverret. Jeg er nå 107 cm. lang, veier 20 kilo med klær. Blodtrykket var på 103/57 høyre arm og 100/59 på venstre arm. Metningen i blodet var på 96.

 

Lørdag 29. Mai:

I dag har pappa satt opp sikkerhetsnettet til trampolinen vår, det er bra for da kan jeg hoppe som jeg vil.

 

Søndag 30. Mai:

I dag har jeg vært i konfirmasjonene til søskenbarnet mitt Tor Erland. Først var vi i kirka så dro vi til lokalet som vi skulle være i. Der er det fotballbane, sklie, sandkasse og husker så det er kjempe topp. Det var andre unger der også så det var ekstra moro.

 

Torsdag 10. Juni:

I dag dro vi en tur til setra, det var moro. Pappa fylte opp noen vanndunker til tante Edith (farfars tante) slik at hun skulle ha litt vann til vasking når hun kom dit. Det er så fredelig og godt her. Benedikte og jeg kosa oss skikkelig, Jeanett var igjen hos bestemor for hun hadde heller lyst til det.

 

Mandag 14. Juni:

I dag har jeg vært med søstrene mine og mamma på skoleavslutningen. Det er ganske moro der, jeg hadde med meg egne biler til å leke med i sandkassa der.

 

Fredag 18. Juni:

I dag har mamma pakket masse for vi skal til Dønnfoss camping med Foreningen For Hjertesyke Barn. Vi var der først ved 20. 30 tiden og da var det ikke så mye liv her for mange av ungene hadde lagt seg + at det ikke var så kjempe bra vær.

 

Lørdag 19. Juni:

I dag tok vi en liten tur ned til Lom sentrum for å gå på Tivoli, det er moro da. Fikk kjøre noen karuseller også da vet du.

Så bar det opp til campingen igjen og det ble grilling ved 17. tiden. To overraskelser ble det på oss, det første var IS til alle oss barna, men den største overraskelsen var vel at det kom en hest dit. Den fikk vi sitte på meg (i kjerra) og etter turen fikk vi prøve å ri på den også... det var moro altså. Det så ikke ut til at været var på vår side, men det regnet ikke. Det blåste litt, men når sola var framme var det godt og fint. Vi ungene kosa oss på lekeplassen mens de voksne snakket sammen.

 

Søndag 20. Juni:

Vi vasket og ordnet opp hytta før vi reiste (ved 11.30 tiden), vi måtte kjøre hjemom for mamma kom på at "Kruppmaskina" mi sto igjen hjemme. Vi var hos farmor ved 18 tiden. Vi skal være hos farmor og bestefar Jan Ivar til fredag.

 

Mandag 21. Juni:

Gratulerer med dagen i dag bestefar Jan Ivar.

Vi feiret dagen sammen med han :O)

 

Onsdag 23. Juni:

I dag er det Sankthansaften og den feiret vi på Nesset sammen med farmor og bestefar Jan Ivar. Det var koselig altså, der var det leker for barna og de tente DET store bålet. Jeg fant ei jente jeg lekte litt med og vet du det var datteren til ei mamma har jobbet sammen med når hun jobbet på apotek. Litt av ett sammentreff !! De har ikke snakket med hverandre på 10 år.

 

Fredag 25. Juni:

I dag reiste vi fra farmor og til Hvaler, der er det HVHS treff (alle barn, og deres familie, med samme diagnose som meg er bedt )

På kvelden ble det servert reker med tilbehør ute på "brygga".

Vi fikk oss en fin hytte med 2 etasjer. Jeg lå nede sammen med mamma og pappa, mens Jeanett og Benedikte fikk rom oppe i annen etasje.

 

Lørdag 26. Juni:

I dag har vi lekt med de andre barn mens mamma og pappa har vært inne til diverse gruppeoppgaver. Det er så flott her på Hvaler altså, så deilig med vannet rett utenfor døra. Kosa meg masse sammen med andre.

På kvelden ble det grilling, flotte grillspidd med masse tilbehør.

 

Søndag 27. Juni:

I dag kom vi hjem, godt og moro å komme hjem til alle lekene mine synes jeg.

 

danielshjerte.com