2002 januar - februar

danielshjerte.com

Januar - Februar 2002

 

I starten av januar var det strålende vær og da var vi ute litt. Hadde besøk av nabo jenta, venninna til Jeanett, også.

 

 

Søndag 6. Januar:

I dag var jeg på juletrefest på bedehuset (koret og barnelaget sin juletrefest) Det startet ved 17 tiden og vi reiste hjem ved 19.30 tiden. Her gikk vi rundt juletreet og fikk vi servert kaker og saft (kaffe til voksne) Søstrene mine sang i koret og Jeanett var en av de 3 hellige konger som kom med godtepose til barna :o)

 

Onsdag 9. Januar:

Tante Kari kjører oss til bestemor. Jeanett og Tor Erland kommer dit på skole bussen. Jeanett, Benedikte, mamma og jeg skal overnatte her. Blir maling og kos i dag.

 

Hjalp mamma med litt helgevask, skulle vaske bordet sa mamma. Ja jeg gjorde det men så fant jeg ut at jeg trengte litt vask selv også... men det var litt ekkelt

 

 

 

Lørdag 19. Januar:

Fikk brev fra Rikshospitalet i dag om at jeg må ta ny blodprøve for jeg ligger i faresonen for blodpropp. Dette var fra en undersøkelse som jeg var igjennom i fjor vår. Jeg er litt "tufs" i dag, orker ikke så mye og vil helst bare slappe av. Når vi var ute orket jeg ikke gå, ville bare sitte i vogna.

 

Søndag 20. Januar:

Jeg er "tufs" i dag også, er hoven i ansiktet i dag også....

 

Mandag 28. Januar:

Gratulerer med dagen din Benedikte!

 

Jeg er ikke i form om dagen, har begynt å hoste nå, kanskje ikke så rart når søstrene mine er forkjølet og har feber.

 

Torsdag 31. Januar:

Føler meg bedre nå, hoster ikke så mye.

 

Fredag 1. Februar:

Var en tur hos legen i dag siden feberen kom tilbake. CRP på 69 så da fikk jeg (og søstrene mine) Ery Max for å få bukt med denne forkjølelsen og hosten.

 

Natt til lørdag 2. Februar hadde jeg 40.2 i feber og den ville ikke gå noe særlig ned selv om jeg fikk febernedsettende.

 

Mandag 4. Februar:

Jeg er fortsatt ikke i form så på kvelden reiser vi på legevakta. CRP fortsatt høy, opp mot 100. Fikk Imacillin og beskjed om å dra innom fastlegen i morgen.

 

Tirsdag 5. Februar:

Fastlegen min ville jeg skulle på sykehuset siden jeg hadde vært syk så lenge og feberen ikke roet seg. Så ved 14. 40 tiden ankom vi Lillehammer sykehus. Det var legen som "hjalp" meg "diagnosedagen" (19.feb 2000) som var der og det var betryggende siden han visste alt om hjertefeilen min. Det ble tatt masse prøver, blodverdiene var OK.

 

Onsdag 6. Februar:

Jeg ble bedre og bedre utover dagen, det hjalp virkelig å få de rette medisinene. Jeg orker til og med å leke litt på lekerommet. Der var det en barne - og ungdomsarbeider som aktiviserte meg litt, hun tok en liten "lungetest" på meg... jeg fikk lov å blåse bobler i såpevannet med sugerør... det var moro!

Vi fikk reise hjem ved 16. tiden siden jeg tok medisinene greit og jeg var på bedringens veg.

 

Klikk på bildene under her for å få større bilde

Torsdag 7. Februar:

I dag fikk jeg svar på "blodpropp" prøva.. jeg ligger fortsatt i faresonen, men den har ikke forandret seg og da mener de det er stabilt og ikke så "farlig".

 

Søndag 10. Februar:

Nå har vi vært syke igjen, oppkast og løs mage på alle her :O( Men nå begynner vi å bli litt bedre.

 

Onsdag 13. Februar:

I dag fyller jeg 2 år!

 

Jeg hadde ikke familie selskap i dag siden vi ikke er helt bra enda.

 

Søndag 17. Februar:

I dag feiret vi dagen sammen med familien, fikk masse fint :O)

 

 

Litt bilder fra hverdagen i februar:

 

Ble tatt på fersken etter at jeg hadde sneket noe ut av kjøleskapet. Stelte med på ett "lurt" sted, men mamma kom og spurte hva jeg holdt på meg. Måtte jo si at jeg hadde tatt noe fra kjøleskapet og viste henne sitronflaska. Da sa mamma at jeg bare kunne smake på den. Ble så glad..... men fant fort ut at det ikke smakete så godt, kan ikke skjønne at mamma bruker det i teen sin.

 

 

 

Tatt på fersken når jeg titter i mamma sin veske etter litt drops. Måtte sjarmere litt etterpå og vise hvor "sjarmerende" jeg kan være.

 

Mandag 25. Februar:

Det er vinterferie for Jeanett denne uken. Vi skal værehjemme å kose oss.

 

 

 

 

danielshjerte.com