2011 mai - juni

danielshjerte.com

Mai - Juni 2011

 

Onsdag 4. Mai:

I dag syklet jeg til skolen, for at jeg skal sykle med mamma hjem etter leksehjelp. Vi er jo så heldige at vi har leksehjelp hver onsdag etter skole... fra 12.20 til 13.30.

Jeg er litt sliten om dagen, lite som skal til før jeg føler med slapp og utslitt :O(

 

Torsdag 5. Mai:

Tante Sigrun, Sara og Markus kom hit mens onkel Tore måtte på jobb. de kom 17.30 og ble til 20.30. Koste oss masse!

 

Fredag 6. Mai:

I dag har ejg vært hjemme fra skolen, er så sliten og har vondt i den ene foten min.

Skulle egentlig vært i burdag til en klassekamerat så det er dumt å måtte være hjemme.

 

Lørdag 14. Mai 2011:

I dag var vi innom butikken for å høre om flyet jeg fikk til bursdagen min var reparert... det gikk ikke å reparere så jeg fikk denne kule bilen istedet. Den går super fort og er morosom å kjøre. Flyet jeg fikk til bursdagen min av onkel Tore og co ville ikke lade, så når det hadde stått på lading gikk det bare en liten stund før det var oppbrukt. Det klarte ikke lette en gang... kjedelig det altså, men denne bilen var også kjempekul!!!

 

Tirsdag 17. Mai 2011:

I dag sto vi tidlig opp, jeg orket ikke være med å gå i toget så da ble det bare en tur bort til kirka her. Der sto vi å ventet på toget til det kom. Sara, Markus, tante Sigrun, bestemor og bestefar gikk i toget. Etter toget og kirka møttes vi alle på plassen ved kirka og kosa oss med mat, kake og is ;O)

Mamma og Benedikte måtte "jobbe" litt med salg i 1 1/2 time og så rydde opp igjen etter det.

 

Ved 15.30 tiden samlet vi oss her hos oss på rømmegrøt og spekemat.

Bestemor, bestefar, onkel Tore, tante Sigrun, Sara, Markus, Jeanett, Benedikte, mamma, pappa og meg ;O) Etter maten gikk vi en tur ned på vegen for å kjøre litt med bilene mine. Det var moro, til og med onkel Tore måtte prøve den nye bilen min. Den går så fort at det ikke er så lett å kjøre den i starten ;O)

Det ble en kjempefin 17. mai.

 

 

Torsdag 26. mai:

I dag har 4. og 5. klasse vært på tur til Oslo, var innom diverse zoologisk museum, Munchmuseet og ett tempel. Jeg synes det var en fin tur. På zoologsik museum var det mange dyr å se på, spennende!! Litt kjedelig på Munch museet synes jeg, mne det var greit. Litt moro å se de maleriene i virkelighet og ikke bare på tv/avis/blad. Tempeliet vi var innom var også spennende, men det var ganske intens med røkeldsen inne der. Figurene var kjempeflotte.

 

 

 

 

Fredag 27. Mai:

I dag har det vært friidrettsdag på skolen... artig!

 

Fredag 3. Juni:

Aktivitetsdag på ungdomsskolen for barneskolen. Masse aktiviterter å være med på... blant annet fotballturnering. Ungdomsskoleelever som arrangerte :O)

 

Søndag 5. Juni:

I dag har Benedikte blitt konfirmert ;o) Kirka kl. 11 så selskap etter det. Hadde det på bedehuset, det er kjekt, der er alt av bestikk og servise. For oss ungene er det ett spillrom så vi har noe å drive med, ellers ligger skolen i nærheten så vi kan leke ute der hvis vi vil.

 

 

Mandag 6. Juni:

Mamma har tatt seg fri fra jobb i dag så tante Sigrun og Markus kom dit tidlig. Sara fikk bli med meg hjem med drosja etter skolen. Vi koste oss med kaker og restemat fra i går :o) Bestemor og bestefar kom også på kaker ;O)

 

Søndag 12. Juni:

I dag gikk vi en tur opp til tante Sigrun og co. Fin tur, men det er slitsomt siden det bare er oppoverbakke. Der koste vi oss med mat og kaker.

 

Tirsdag 14. Juni:

I dag var det sommeravslutning på skolen ved 18 tiden. Jeg syklet bort til mamma for hun var jo ikke ferdig på jobb før 17.15. Så da ordnet vi oss der og gikk ut når vi var klare. Jeg kjøpte meg pølse og brus der. Tante Sigrun og onkel Tore tok med stoler for oss, ikke lett å få det med på syklene.

 

Fredag 17. Juni:

Siste skoledag før sommerferien, skal bli godt med litt ferie ;O)

 

Fredag 24. Juni:

I dag har vi vært hos tante Kari og feiret dagen hennes. Tante Kari hentet oss ved 15 tiden, men selskapet startet ved 18 tiden. Vi ble mange, tante kari, onkel Kjell, bestemor, bestefar, Tor Erland, Kristine, Jorunn Marie, Svein, Emma, tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, Kjells datter Hege og 2 av hennes sønner og så var vi der, Jeanett, Alexander (J sin kjæreste), Benedikte, mamma og meg. Gode kaker!!

 

 

danielshjerte.com