2011 juli - august

danielshjerte.com

Juli - August 2011

 

Onsdag 13. Juli:

I dag ble jeg med mamma på jobb kl. 07. Vasket i 1.klasse rommet, jeg hjalp til med å vaske oppe på lamper og lister oppunder taket.

Tante Sigrun, Sara og Markus kom til skolen. Vi spiste lunsj sammen utepå skoleplassen før vi gikk ned ved ungdomsskolen og spilte sandvollyball. Etter en kamp med mye latter så dro v hjem, spiste kyllig før vi ble med tante Sigrun og onkel Tore til tante Kari og onkel Kjell sin nye fritidseiendom. Det var spennende titte rundt der, det var en del gamle ting og bleder der.

 

Torsdag 14. Juli:

Fikk en trist beskjed i dag, den ene tanten til mamma døde i går.

 

Ved 15.30 tiden i dag fikk vi besøk av Steffen (kameraten min som bor langet borte fra her) og mammaen hans. Vi gutta koste oss og spilte litt sammen. De dro ved 20tiden, litt kort tid synes jeg, men slik er det når man bor langt fra hverandre.

 

Fredag 15. Juli:

I dag har jeg vært hos bestefar og bestemor. Det er koselig da, var med litt i "snekkerboden" til bestefar. Mamma og pappa hentet meg ved 15.30 tiden. Så dro vi på kino, så Harry Potter. Det var mamma, pappa, Jeanett og meg ;O) Benedikte er på hyttetur med ei venninne og faren hennes.

 

Mandag 18. Juli:

I dag reiste jeg på tur sammen med pappa. Skal til utlandet på lastebiltur!!

 

Søndag 24: Juli:

Vi kom hjem fra turen i dag, her kan du se litt bilder jeg har tatt på turen :)

 

 

 

Tirsdag 26. Juli:

Pappa og jeg reiste på tur igjen, tur i Norge nå :)

 

Lørdag 30. Juli:

I dag kom vi hjem igjen, vi reiste rett til tante Sigrun og co. Mamma var der siden tante Sigrun og mamma hadde vært på Dokka og solgt ting de hadde laget.

 

Søndag 31. Juli:

Jeg var på kino igjen i dag, ble med Jeanett, Alexander og Benedikte. Mamma og Pappa dro på setra for sjekke litt siden tante Edith hadde reist ned for vinteren og glemt å ordne alt der.

 

Tirsdag 9. August:

I dag fikk Jorunn Marie (søskenbarnet mitt) og Svein en sønn.

 

Onsdag 10. August:

I dag har jeg hatt besøk av en klassekamerat, det er alltid gøy da. Han kom ved 11.45 tiden og ble til 15.30. vi spilte og koste oss ;O)

 

Lørdag 13. August:

I dag har tante Sigrun og mamma vært på Dokka igjen. Etter det ble tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus med hit. Vi grilla og koste oss :O) De dro hjem ved 20 tiden.

 

Tirsdag 16. August:

I dag har jeg vært hos en klassekamerat fra 11.30 til 16. Kjempekoselig :O)

 

Mandag 22. August:

 

Første skole dag i 6. klasse, har vært en fin dag. Har skolekjøkken i 3 timer på mandager og det blir gøy!! I dag stekte vi egg og sopp ;O)

 

Fredag 26. August:

I dag feiret vi dagen til Sara, hun ble 7 år på tirsdag. Kaker og kos!!

 

Søndag 28. August:

I dag har jeg vært med tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på fisketur... det var kjempe gøy.... selv om det ikke ble noen fisk da. Tante klarte til og med å ødelegge fiskestanga til onkel... Etter fiskingen ble det kaffe og kake hjemme hos oss. Tante Kari og Emma (tante sitt barnebarn) kom også.

Tante tok noen bilder på fisketuren, under her kan du se noen av dem ;O)

 

 

Mandag 29. august:

I dag laget vi sunne vafler på skolekjøkkenet, de smakte godt. Hadde med litt hjem også så Benedikte og mamma fikk smake ;O)

danielshjerte.com