2008 november - desember

danielshjerte.com

 

November - Desember 2008

 

Søndag 9. November:

God farsdag!

Først var vi en tur hos bestemor og bestefar, mamma bakte marsipankake som vi tok med dit. Der ble det kakespising og kos. Så dro vi hjem å spiste middag. Så ENDELIG ble den en tur til Jorunn Marie og Serina Linea. Det har jeg ventet på så lenge :O)

Under her ser du bilde fra vi var der, Benedikte og jeg fikk begge holde en sovende Serina Linea.... toppers!! Du kan vel se at jeg KOSER meg!!

 

Tirsdag 11. November:

I dag reiste vi hjemmefra ved 7.30 tiden. Var på Rikshospitalet ved 10.15 tiden og første time var 10.45.

Alt er bra med meg hjertemessig, jeg har litt lekkasje på 2 av klaffene men ikke mer enn det jeg har pleid å ha. Jeg slapp røntgen og blodprøver denne gangen.

Jeg ble testet på tredemølle denne gangen også, ble ganske så sliten. Ble litt fortvilet så sliten var jeg, men det er jo det de er ute etter, det å kunne sjekke hvordan hjertet mitt har det når jeg er i full aktivitet. Det går fint det også.... noe vi visste da. Jeg slo rekorden min så vidt fra i fjor ;O)

Bilde under her ble tatt av meg etter at jeg var ferdig med teste. Må sitte å slappe av i 2 minutter etterpå, for å se at målingene går tilbake til normalen når jeg roer meg.

 

Jeg fikk meg en premie av mamma og pappa siden jeg hadde vært så flink, se under her!

Jeg startet å bygge så fort vi kom hjem, men ble ikke ferdig med alt før dagen etter. Jeg synes det var kjempekuuult å få den store pakka... ja for alt dette var i en stor pakke. Så nå ønsker jeg meg politistasjonen til jul.

 

 

Fredag 14. November:

Gratulerer med dagen din Bestefar som var i går... men vi feirer deg i dag!

Under her ser du en del bilder fra dagen til bestefar... mange av bildene har jeg tatt så litt hoder er kuttet litt av.... men de ble jo fine allikevel synes jeg.

Fikk tatt generasjonsbilde også, bestemor Jorunn, tante Kari, hennes datter Jorunn Marie og hennes datter igjen Serina Linea. Det er oldemor, bestemor og mamma til Serina Linea. Fikk tatt ett bilde med barnebarna og oldebarnet til bestemor og bestaefar også, ja minus Jeanett og Tor Erland som absolutt ikke ville være med... vi andre stilte gladelig opp ;O)

Takk for en fin dag, god mat og kaker bestemor og bestefar.

 

 

Lørdag 15. November:

I dag ble mamma og jeg bedt med på handletur med tante Sigrun og onkel Tore... jeg hadde ikke så lyst da siden jeg ikke fikk kjøpe mer Lego. Så da sa jeg heller at Sara kunne komme hit til oss så kunne vi leke litt ute. Slik ble det og bilder fra ute leken kan du se under her.

Når vi gikk ut for å ake påjordet var det så tåkete at mamma fikk nesten ingen gode bilder, men så sprakk det opp og ble kjempefint ;O)

Vi kosa oss lenge ute, naboene våre Marianne, Mikael og mammaen deres, kom når vi var på tur inn igjen, de ble med en tur inn til oss. Der ble det til at jeg tok ned togbanen min slik at Mikael, Sara og jeg bygde en bane sammen. Marianne og Benedikte lekte oppe og Anne Berit og mamma skravlet.

Takk for en fin dag alle sammen :O)

 

Lørdag 6. Desember:

I dag har jeg kost meg litt ute sammen med Benedikte og mamma og pappa. Når jeg kom inn var jeg så sliten og slapp... det viste seg at jeg hadde fått feber :O( Det var ikke så moro altså!! Men slik var det nå bare, jeg roet meg litt ned på sofaen med en film og slappet av til Paraceten fikk virke litt.

 

Mandag 8. Desember:

Jeg er fortsatt syk så jeg er hjemme fra skolen, ligger å slapper av fr det meste. Mamma og jeg har sett litt film sammen da, er jo så kjedelig når hun skal ordne med ting og jeg må ligge der å kjede meg alene....

 

Tirsdag 9. desember:

I dag er jeg også hjemme fra skolen og jeg får lov å hjelpe til litt med kakebakst. Det er toppers synes jeg, orker være litt i aktivitet så det er bra. Jeg baker mørdeigkaker, de fikk jeg oppskrift av på skolen og da måtte vi så klart bake litt av dem hjemme også.

Det er blitt en "tradisjon" at jeg vasker kjele-skapet for mamma, da roter jeg ut alle kjelene og så setter jeg meg inn i skapet å vasker først. Tilslutt må jeg vaske litt ekstra der jeg satt.

 

Torsdag 18. Desember:

I dag var det juletrefest for skolen. Mamma var med å ordnet til juletrefesten så Benedikte og jeg ble kjørt bort av tante Kari... tusen takk tante!

Jeg var med på ett skuespill sammen med klassen min. Jeg var gjeteren i stykket, som du ser på bildene under her. Det var litt spennende og ekkelt... Det var mye moro å se og høre på. Mamma kjøpte lodd også og vet du vi vant, Benedikte vant ett skjerf og jeg vant en frisørtime... den solgte jeg til Bestemor siden det var "hennes" frisør.

Til slutt var det gang rundt juletreet og så kom nissen... alle barna fikk hver sin godtepose :O) Så var det bare å gå hjem for oss.

 

 

Fredag 19. Desember:

I dag kom pappa hjem og vi fikk pyntet juletreet. Det er så koselig synes jeg og er like glad hvert år for at jeg får være med. Fikk henge på "olemor-kula" og det er TOPPERS!! Det er ei gammel julekule som oldemor har hatt og derfor er det ekstra moro å få den på treet. Litt andektig og forsiktig, jeg synes fortsatt det er en som mangler når vi har selskap her hjemme...

Det var pappa, Benedikte og jeg som pyntet i år, Jeanett ville ikke være med og mamma fotograferte så klart.

Da er hele huset pyntet til jule så nå kan bare farmor og bestefar komme i morgen ;O)

 

Søndag 21. Desember:

I dag feiret vi mamma sin bursdagen, da kom alle hit til oss på kaffe og kaker. Bestemor,bestefar, tante Kari, onkel Kjell, tante Sigrun, onkel Tore, Jorunn Marie, Tor Erland, Sara, Markus og Serina Linea (døpes Emma). Nedenfor her ser du bildene av oss søskenbarna og lille Serina Linea til Jorunn Marie. Det er jeg som har tatt bildene under her, bortsett fra det jeg er med på så klart.

 

 

Onsdag 24. Desember:

I dag er det selveste Julaften og denne dagen har jeg ventet lenge på. Var tidlig oppe for å sjekke om nissen hadde vært her med gaver i år også... hadde jeg vært snill nok?? Ja jammen lå det julegaver og julestrømper til oss ungene der ;O) Før jeg fikk pakke opp gava måtte søstrene mine stå opp. I mellomtiden satte jeg fram hovedpersonen i julekrybba vår, det lille Jesus barnet. Da var julekrybba komplett igjen.

I pakka under juletreet var det Lego til meg, politistasjonen og det er noe jeg har ønsket meg leeenge altså. Jeg bygde den opp mens jeg ventet på at det skulle bli kveld, hadde ikke tid til å se på juleunderholdningen på TV.

Endelig ble det julegrøt... spenningen om hvem som fikk mandelen var der, men ble brått stoppet for Benedikte fikk den... jeg som håpet på at det skulle være min tur denne gangen.

 

 

Så var det tid til middag og dessert...

Endelig, etter maten var det på tide å starte å pakke opp. Jeg fikk lese opp fra pakkelappene... det spurte jeg om tidligere i høst ;O)

Så pakket vi opp og koste oss, synes det var litt rart for jeg fikk ingen pakke fra tante Kari og de... den aller siste pakken var stor og den hadde mamma sagt at var til henne... men det var den ikke ;O) DEN var til meg og inni der var det LEGO Brannstasjon, HURRAAA. Pakka var fra tante Kari og co + alle her i huset.

Så ble det lek og moro resten av kvelden, ble litt sent, men det gjør jo ingen ting når man har ferie og det er jo KUN julaften en gang i året... dessverre!!

 

Jeg fikk MYE annet fint til jul også:

Skisko, bukse, genser, penger, biler, robot, sokker, boxere, spill, bøker, drikkeflaske, og mye mer.

 

Torsdag 25. Desember:

Under her ser du bilde av legoen jeg fikk i går, både brannstasjonen og Politistasjonen er bygd opp med veg imellom. Det var så moro å bygge det opp, litt vanskelig da, men jeg fikk det til til slutt. Trodde noen deler var borte noen ganger da, men så dukket de opp igjen heldigvis.

 

 

Ellers i dag har vi vært på "kaffebesøk" hos tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus. Bestemor, Bestefar, tante Kari og onkel Kjell var der også :O) Her fikk vi servert gode kaker, is og tante Sigrun sin GOODE sjokoladepudding (hjemmelaget så klart) Jeg lekte med Sara og Markus. Ble litt missunnelig på Sara da for hun har sitt eget juletre på rommet...

 

Søndag 28. Desember:

I dag har jeg prøvd de nye skiskoa mine, de var litt trange å få på, men de var helt OK når de først kom på foten. Det er moro å gå litt på ski synes jeg, har 2 forskjellige ski også, det ene paret er smørefrie så de er lett å bruke her ute.

 

 

Har tatt bilde av de fleste julekortene vi har fått i år, kjempe koselig å få. De henger i gangen vår så alle som kommer inn kan se dem ;O)

I hjertet i midten er det også noen kort, dette hjertet laget jeg når jeg gikk i barnehagen.

 

Onsdag 31.Desember:

 

Romjulen er over og nyttår er nær!

Fyll den med kos og med solskinnsvær.

La året bli godt og dagene fine.

Ta vare på venner, deg selv og dine

Når nyttår kommer og det gamle svinner

finn da frem de varme minner

Fortell da også til de du har nær,

at så lenge du lever har du dem kjær!

 

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

 

Det er nyttårsaften i dag. Pappa er på jobb og Jeanett skal feire nok en nyttårsaften med venner. Så denne nyttårsaften blir det bare mamma, Benedikte og jeg som er her... da blir det INGEN fyrverkeri på oss, men stjerneskudd blir det ;O)

Vi kosa oss med litt god mat og godteri på kvelden. Jeg satt mye i vinduet for å se ut på fyrverkeriet som ble skutt opp "før tiden". Fulgte nøye på klokka også for det var for kaldt på dagen og tidlig kveld, men ved 23 tiden var det "bare" 13 kuldegrader så da var det ett lite håp. Var så heldig at det enda litt mildere -11 så da ble det tur ut på oss. Ved 23.45 tiden kledde vi på oss og kom oss ut, litt stjerneskudd først og så fikk vi med oss naboenes flotte fyrverkeri.. jammen godt det er noen som tørr å skyte opp så vi får se litt (mamma tørr ikke holde på med fyrverkeri, derfor ble det bare stjerneskudd i år)

Men det var nå koselig uansett, så ved 00.20 tiden gikk vi inn igjen for å varme oss og se resten fra vindu. Jeg kom meg først i seng ved 01.30 tiden ;O) Da begynte jeg å bli litt trøtt...

 

 

 

Ord til ettertanke:

 

Et år er omme og et nytt vil komme.

Ta vare på gode minner

og ønsk at du mange nye finner.

Alle dager etterlater spor

både for liten og stor!

Ta ingenting for gitt

og ta godt vare på alt som er ditt.

Gi av deg selv til dine venner,

en vet aldri hvor lenge hvert lys brenner!

Vi kan ikke endre på det som er omme,

men endre på det som skal komme.

Alle gode ønsker om et Godt Nytt År!!

 

danielshjerte.com