2009 mars - april

danielshjerte.com

Mars - April 2009

 

Fredag 6. Mars:

Gratulerer med dagen Jeanett!

I dag har jeg vært med skolen til Vitensenteret på Gjøvik. Jeg var kjempe spent og hadde ikke så lyst å reise... men jeg angret ikke altså. Det var gøy å være der og lærerikt!

 

Onsdag 11. Mars:

I dag har jeg vært på barnelaget, fikk med oss koppene våre hjem i dag. Artig med "hjemmelaget" mønster på koppen.

Jeg har tegnet Super Mario og broren hans Luigi i hver sin bil (på hver side av koppen) og så har ejg skrevet navnet mitt og litt annet..

 

Søndag 15. Mars:

I dag har vi hatt besøk av tante Iren, onkel Knut og søskenbarna mine Kim-Andrè, Kine Susann og Kevin. Det har vært en kjempe fin dag. Jeg fikk Lego Power Miners eske i bursdagsgave... den var kjempe tøff!! Vi lekte inne og ute. De kom hit ved 12.30 tiden og ble til 21 tiden.

 

Onsdag 25. Mars:

I dag var det Basar på barnelaget, på selveste 1 års dagen til Markus (søskenbarnet mitt). Vi sang bursdagssangen til Markus. Bestemor, bestefar her og besteforeldrene til Sara og Markus var også med. Det ble INGEN gevinst på meg i år :o(

Vi i barnelaget sang flere sanger for alle som var tilstede.

 

 

Søndag 29. Mars:

I dag har vi jobbet med å få snøen av plattingen. Vi tok i bruk sag til og med, mamma og pappa saget ut firkanter som vi ungene kunne bygge oss "snøhytte" av. Tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus kom innom også. Sara ble igjen etter at de andre dro. Hun hadde lyst til være med å bygge hytte. Jammen ble det litt "styrkemat" også.. KBIKK LUNSJ ;o)

 

 

Søndag 5.- onsdag 8. April:

HURRA!!!

Søndag fikk jeg bli med pappa på tur, første del av turen går til Oslo. Skal være der til i morgen så skal vi laste opp og dra til Trondheim. Gledegruet meg til turen, første gangen jeg er med pappa på lastebiltur og overnatte i lastebilen ;O)

Men det har gått helt fint, var litt urolig noen ganger når han ble litt lenge ute av bilen når han lastet og losset, men det gikk bra.

 

 

Vi var hjemme ved 16 tiden onsdag og da ble det å montere sykkelen jeg hadde kjøpt meg på turen ;O) Vel pappa kjøpte til meg da!!

Nå har jeg 21 gir så da blir det litt å velge i, og større dekk så da er det lettere å holde følge med de andre uten å måtte trå rundt så fort.

Fikk prøvd meg litt selv om det er litt snø enda som du ser på bildet under her.

 

 

Torsdag 9. April:

I dag er det Skjærtorsdag og Benedikte og jeg har vært mye hjemme alene. Først reiste Jeanett, pappa og mamma til bestemor og bestefar en tur. Så ble det mat før de reiste i kirka på fjellet for Jeanett hadde konfirmantoppgaver der (startet kl.17) . Benedikte og jeg ville være hjemme å leke og kose oss :O)

Etter kirka kom de nå hjem og da ble det for taco sammen med Jorunn Marie og Svein, Emma var også med da, men hun spiser jo ikke taco.. enda.

Det vare en koselig kveld og det var ikke så moro å gå å legge seg... selv om det var sent!

 

 

Lørdag 11. April:

I dag er det påskeaften og jammen hadde påskeharen tittet innom her i løpet av natten.

I påskeeggene mine var det mye godt, "skumdyrene" (se bilde under) var kjempe fine og gode.

Nederst på bildet under her ser du det jeg lagde på påskeverksted på skolen. Det er gøy å lage ting selv om ullkyllingen tok litt tid.

 

Ellers i dag har vi hatt bestemor og bestefar på besøk. Holder tradisjonen i tro med lammelår i løpet av påsken. Når oldemor levde pleide hun også være her. Ellers gikk dagen med til prat og godterispising ;O)

 

Tirsdag 21. April:

På lørdag fikk vi ny fotball og i dag har jeg virkelig brukt den. Mamma tok noen bilder av meg da mens jeg spilte "alenefotball".

Det var kjempemoro å få seg ny ball, den gamle ligger inne i skuret under taket som har ramlet ned :O(

 

 

Onsdag 22. April:

Vi i klassen skal kle oss ut på samlingen om Astrid Lindgren på fredag. Jeg har lest om Per Pusling og fikk låne filmen av tante Kari slik at jeg fikk sett den også. Bestefar og mamma ferdige med "utstyret" mitt. Bestefar laget en kjempeknapp til meg slik at jeg skal "virke" liten. Mamma strikket lue og vest til meg i tykt garn. Blir moro å ha samlingen!

Slik ser jeg ut som Per Pusling

 

Fredag 24. April:

I dag var det fremføring i samlingen. Jeg fortalte litt fra boka om Per Pusling, det gikk kjempe fint.

Ellers var jeg med til tante Sigrun og onkel Tore. Egentlig skulle jeg være litt på Nille med mamma, men så fristet det mer å være med dem for å leke med Sara og Markus.

danielshjerte.com