2011 september - oktober

danielshjerte.com

September -Oktober 2011

 

Fredag 9. September:

Etter at mamma var ferdig på jobb kom bestemor, bestefar, onkel Tore, Sara og Markus hit på pizza. Vi ungene koste oss lekte og spilte TV spill. Det var koselig!! Onkel Tore hentet Jeanett på bussen kl 20 og etter det dro de hjem.

Pappa er for tiden i Italia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Søndag 11. September:

Sara og Markus kom hit ved 9.30 tiden, onkel Tore skulle på jobb og tante Sigrun er borte hos ei venninne i helga. Vi kosa oss, spilte og lekte masse.

 

Lørdag 17. September:

I dag fikk jeg ny sykkel... og det ble forandring. Det har vært trått å sykle for jeg har blitt så sliten i bena, men med denne høye sykkelen får jeg mer styrke til bena, har ikke så bøyde ben da og dermed mer kraft ;O)

 

Søndag 18. September:

I dag har mamma, Jeanett og jeg vært med tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på tur. Vi ungene syklet mens de voksne og Jeanett gikk. Var bare en runde rundt sentrum her. Koslig å være på tur i fint vær :O) etterpå ble de med hit en liten tur.

 

Tirsdag 20. september:

Jeg syklet å møtte mamma i dag, er så godt med den nye sykkelen!!

Pappa har reist til Romania.

 

Fredag 23. september:

Gratulerer så mye med dagen i går onkel Tore!!t

I dag har jeg vært på skolen og så etter at mamma kom hjem fra jobb reise vi opp til onkel Tore for å feire dagen hans. Bestemor, Bestefar,Tante Kari, Emma (barnebarnet til tante Kari) Benedikte, mamma og jeg var der å feiret dagen med onkel Tore, tante Sigrun, Sara og Markus.

 

 

Søndag 25. September:

I dag var mamma og jeg med tante Sigrun, onkel Tore, Sara og markus til Gapahuken som er i nærheten av bestemor og bestefar. der stekte tante Sigrun lapper som vi kosa oss med. Vi ungene lekte og gikk tur i skogen :O) Under her ser du bilder fra dagen. .

 

Torsdag 29. September:

I dag kom pappa hjem, han hadde vært innom Jeanett for å hente Cookie (Jeanett sin kanin) siden det er høstferie her nå. Skal bli moro å ha han her i over ei uke :O)

 

 

Lørdag 1. Oktober:

I dag har pappa og jeg vært på Tropicana, kost oss og badet.

Tante Sigrun og mamma ha stått å solgt ting de har laget på butikksenteret i nærheten så de har kost seg der.

 

Mandag 3. Oktober:

I dag har jeg vært på Lillehammer for å sjekke hjertet mitt igjen. Det gikk helt fint, jeg er nå 155 cm, metning på 93-95. Lekkasjoen og problemet med klaffen min har ikke forandret seg så da er jeg bare glad. Litt variansjon på blodtrykket, men legen mente det var greit. BT høyre arm: 111/68 og venstre fot 128/80 Han mente at det var så stabilt at ikke Rikshospitalet trengte innkalle meg på ny sjekk med det første, som egentlig var avtalt med Rikshospitalet... men det var nå de som skulle ta siste avgjørelse. Så da får vi se, men regner ikke med noe ekstra kontroll der da. Blir vel vanlig kontroll der om ett halvt år da tenker jeg.

 

Torsdag 6. Oktober:

I dag har tante kari, bestemor og bestefar vært her. Bestemor kom ved halv ett tiden, mens bestefar måtte ordne noe så han kom først ved 16 tiden. Mamma laget får i kål til oss ;O) Det er godt synes jeg.

 

Søndag 9. Oktober:

I dag kom det første snøfallet!!

Mamma og jeg ble med tante Kari til Jorunn Marie, Svein, Emma og Oliver. Jeg fikk holde Oliver litt, det er kos! Emma fikk besøk av ei anna jente så det ble ikke så mye leking på Emma og meg.

Vi får beholde Cookie en uke til siden pappa ikke er hjemme og kan kjøre han hjem til Jeanett ;O)

 

Mandag 10. Oktober:

I dag har jeg tatt influensa vaksinen, det gikk greit da. Tok det i matfri på skolen siden mamma ikke hadde sett i avisa at det egentlig var torsdag og fredag som var vaksinedager. Da måtte vi bare ta det så fort som mulig slik at det ikke ble tomt...

 

Onsdag 12. Oktober:

Slik ser armen min ut i dag, kjempe varm, hard og øm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag 15. Oktober:

Sara, Markus og tante Sigrun var her mens onkel Tore var på jobb (12-17) Spiste mat sammen etterpå.

 

Tirsdag 18. og onsdag 19. Oktober:

Jeg er syk om dagen, forkjølet.... mamma og Benedikte har det også så det er vel ikke så rart at jeg også ble syk. Jeg har vært hjemme fra skolen disse to dagene.

 

Mandag 31. Oktober:

I dag har jeg vært i Halloween party hos ei i klassen fra 17-19. De var litt gøy da!! Jeg syklet til og fra, kjekt at det er sykkelføre enda... Jeg hadde på meg ei skjellett drakt som vi kjøpte på lørdag. Kameraten min og jeg syklet sammen hjem ved 19 tiden. Selskapet var en time til, men siden kameraten min skulle hjem da slo jeg følge med han.

danielshjerte.com