2009 september - oktober

danielshjerte.com

September - Oktober 2009

 

Tirsdag 1. september:

I dag fikk vi ble med tante Kari en tur til Jorunn Marie (søskenbarnet mitt), Svein og Emma (vel 10mnd). Det var koselig, det var bare mamma og jeg som ble med da for Benedikte hadde så mye lekser til i morgen. Vi fikk god middag og vi kosa oss masse. Det er kjempe moro med Emma synes jeg, vi lekte med kosedyra hennes og ballene :O)

 

 

Torsdag 3. September:

Etter skolen i dag ringte Sara oss og ville vi skulle komme til dem. Vi fikk sitte på med onkel Tore opp til dem. Der fikk vi gode vafler og kjeks ;O)

 

Torsdag 10. September:

I dag kom tante Sigrun og Markus hit først og så kom onkel Tore og Sara (når de var ferdig på jobb/barnehagen). Vi spiste lapskaus og kosa oss med kaker. Kjempe koselig!

 

Lørdag 12. september:

I dag har vi rivd ned skjulet/garasjen vår. Tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus var her å hjalp til (de kom ved 9 tiden og hele dagen gikk til riving). Tante og mamma ordnet litt i blomsterbedet også ;o) Sara, Markus, Benedikte og jeg satt mest å så på... jeg hadde så klart lyst til å kunne vært litt mer med, men det var for farlig.

Her kan du se noen av bildene fra den dagen.

 

Må ha med noen bilder av oss ungene som kosa oss også ;O)

Markus, Sara, Benedikte og meg

 

Etter en lang dag var det godt å komme seg inn, sette seg ned og spise pizze :O)

HJERTELIG TAKK for all hjelp i dag Sigrun og Tore!!

 

Fredag 18. September:

I dag har jeg hatt besøk av klassekameraten min Espen, det har vært topp!!

Vi gikk sammen hjem etter skolen. Vi fikk pølser med tilbehør når vi kom hjem. Ellers lekte vi kjempe masse og spilte spill.

 

Mandag 21. September:

I dag har tante Sigrun, Sara og Markus vært her. Vi spiste spagetti med kjøttsaus sammen.

Etter middag og litt kaker gikk vi en tur ned på lekeplassen. Det var moro!!

 

 

Tirsdag 22. September:

Gratulerer med dagen onkel Tore!

I dag har vi vært å feiret bursdagen til onkel Tore. Det ble gode kaker, mye prat og lek.

 

 

Torsdag 24 September:

I dag har bestemor vært hos oss, hun kom hit før vi kom hjem fra skole/jobb. Jeg fikk gjort lit lekser og slik før Bestefar kom. Da spiste vi middag, kylling, ris og saus ;O) De ble ikke så lenge etter middag for de skulle få besøk.

 

Lørdag 26. September:

Nå har jeg HØSTFERIE!!

I dag har jeg jobbet hardt ute, har felt mange trær, det største var litt vanskelig. Jeg brukte saga mi og jobbet helt alene med treet og til slutt fikk jeg felt det også. Det vanskeligste var å få dradd det fram, men jeg ville ikke ha hjelp... svetten haglet... men til slutt klarte jeg det. Så klippet jeg av alle grenene med kvistsaksa før pappa delte det opp i passe lengder og vi fikk det på hengere. NÅ har vi litt utsikt igjen ;O)

 

 

Søndag 27. September:

I går kveld fikk vi invitasjon til å bli med på fottur med tante Sigrun, onkel Tore , Sara og Markus i dag og det takket vi ja til!! Så ved 11 tiden dro vi av sted, onkel Tore og pappa kjørte oss andre til ett sted og så dro de igjen for å parkere ett annen sted og komme oss i møte. Vi gikk og gikk... mye oppoverbakke, menplutselig var vi på toppen og da var det lett å gå. Jeanett tok masse bilder på turen for hun hadde "høstbilder" i lekse... mamma og jeg tok også en del biler og det får du se litt av under her.

 

 

Etter at vi hadde gått ett stykke kom vi til en fin plass vi stoppet for å kose oss med medbrakt kake, sjokolade og drikke. Vi hadde med både kakao og saft. Mens vi satt der fikk vi besøk av en hund, den var artig, lekte og koste oss med den. Den tok pinner og kastet de opp i været for å vise at den ville vi skulle kaste pinne til den. På turen så vi en stor "hjertestein! i vegen (se bildet under her) Den var sikkert 35-40cm altså, litt artig å se. Ellers var det en stor maurtuve ved rasteplassen, den sto mellom noen små trær. Mange sopper av forskjellige arter så vi også.. men de fikk stå i fred.

 

 

I tyttebærlyngen: Sara, Markus, Jeanett, meg og Benedikte

 

Takk for en hyggelig tur tante, onkel, Sara og Markus.

 

Torsdag 1. Oktober

I går bakte Jeanett Oreokake og den har stått til i dag for å bli ekstra god. Bestemor kom en tur hit og da fikk vi smake på kaken, den var kjempe god, men ganske mektig så man klarer seg med ett stykke. Dette er en kake jeg ambefaler selv om jeg ikke er så glad i ostekrem så synes jeg den er god. Sjokolademoussene er jeg kjempe glad i ;O) Bestefar kom å spiste middag med oss også og så kake til dessert.

 

Fredag 2. Oktober:

Vi har hatt besøk av tante Sigrun, Sara og Markus i dag. Mamma var på jobb i går kveld for å få fri i dag Vi koste oss med Jeanett sin kake i dag også :O)

Når pappa kom hjem hadde han med Xbox 360 til oss. Det var The Beatels Rock Band med og ett bilspill (bilde under er fra bilspillet)

Det var kult!! Er jeg som spiller mest da, men den er alles altså!

 

 

Lørdag 3. Oktober:

I dag våkent vi til SNØ her... litt moro synes nå jeg da. Under her ser du bilder som ble tatt før vi reiste å handlet, jeg var ute mens pappa byttet om til vinterdekk på bilen... Så kjørte vi Jeanett hjem, nå har hun vært hjemme i hele høstferien så da synes hun det var godt å reise hjem å ordne litt der før skolen startet igjen.

 

 

Søndag 4. Oktober:

Mens mamma og pappa satte litt sommerting inn i kjelleren rullet Benedikte og jeg noen snøballer. Ble litt blader i dem da, men det var moro å se at det ble store baller selv om det er lite snø ute. Mamma og pappa kom å sa at de hadde sett noen store edderkopper inne i kjelleren. De hentet Benedikte og jeg. Jeg puttet "min Pomba" i en boks for jeg hadde ikke så lyst til å holde den, men Benedikte hadde "sin Eddie" på armen, lenge... Hun viste den fram til bestemor og bestefar som kom innom for å hente hengeren.

 

 

Fredag 9. Oktober:

I dag kom Sara og Markus for å være her alene en liten stund mens tante og onkel skulle handle litt. Det var moro altså. Først lekte vi masse med lego og så hentet jeg ned "Bjørnen i det blå huset". Markus var litt skeptisk i starten, men når Sara sette seg hos han ble det litt tryggere... men da skulle de så klart hjem :O(

 

 

Onsdag 21. Oktober:

I dag har mamma og jeg vært i bursdagen til Emma, hun ble 1 år i dag. Mamma hadde dessverre glemt kamera så det blir ingen bilder. Det var en fin dag, jeg koste meg med å leke med Emma.

 

Torsdag 22. Oktober:

I dag tok jeg både svine- og influenmsavaksine. Det var svineinfluensavaksinene som var vondest å få, men det gikk greit da. Kjempe mange andre som var der også. Jeg skal revaksineres av svineinfluensa 23. november.

 

Fredag 23. Oktober:

Jeg våknet med skikkelig hodepine og vondt under armen i dag... hadde ikke så lyst på skolen. Fikk en Paracet og da gikk det bedre så det ble til at jeg dro på skolen allikevel. Det gikk fint på skolen, var sliten og hadde vondt i hodet når jeg kom hjem, så da slappet jeg av litt på sofaen.

 

 

 

danielshjerte.com