2008 september - oktober

danielshjerte.com

 

September - Oktober 2008

 

Torsdag 18. September:

I dag har 2. og 3. klasse vært på tur, helt til Bærum med buss. Det var LHL Oppland som arrangerte turen og det var topp altså. Mamma var også med for å kunne styre litt over meg siden jeg har en tendens til å slite meg helt ut på slike steder. Vi dro fra skolen 08.45 og var der før det åpnet så vi tok lunsj ute ved inngangen. Like greit det for da var vi klare til å leke når vi kunne gå inn. Det var mye å leke med der, men jeg ble litt skuffet over at "vulkanen" jeg hadde sett på bilde ikke var der, men det var jo så mye annet å leke med der så det var ikke så farlig. Syklene var vel kanskje det jeg brukte mest, mange av de andre gutta i klassen synes også de var OK, så vi var mye på det stedet. Ellers ser du jo på bildene under her at det var litt annet å gjøre også. Jeg fikk til og med med meg en av lærerinnene på å skli. Det er jo ekstra moro da!! ;O)

Det var en en fin dag og jeg tok pauser iblant så jeg ble ikke helt utslitt. Beviste for mamma at jeg klarer å styre det mer og mer selv ;O)

Vi har ved skolen igjen ved 18 tiden og da syklet mamma og jeg hjem... da var det godt å komme hjem da. Lå mest på sofaen å slappet av da før jeg skulle legge meg.

 

Lørdag 27. September:

I dag tok mamma, pappa og jeg oss en tur til bestemor, hun var alene hjemme. Vi skulle hente en avfukter til å ha i kjelleren. Litt OK å dra dit "alene" noen ganger, ja alene som barn da... Jeg hadde med meg Wall-E boka mi som jeg kjøpte meg i går når mamma, pappa og jeg var å handlet. Både Jeanett og Benedikte var borte så da kunne vi kose oss litt. Jeg fikk meg ny madrass også i går så nå kan jeg sove godt på min gode madrass.

 

Søndag 28. September:

Endelig i dag var dagen for at jeg skulle få se Wall-E filmen, vi dro alle sammen og det var koselig. Jeg synes filmen var både fin og litt trist da. Har gledet meg lenge for å se den altså. Fikk Wall-E spillet, til WII, for en stund siden. Kanskje jeg kommer meg lengre i spillet nå etter filmen.

Etter filmen sto Jeanett, mamma og jeg en stund ute for å vente på pappa og Benedikte og da ble det brusflaskefotball på Jeanett og meg... Det ble jammen en kamp, som du kan se på bildene under her... Kjempe moro... i alle fall en stund.... men det er bare det at Jeanett er god så hun klarte å ha flaska lengst :O( Jeg MÅ øve meg mer på fotball... med ball altså og så kanskje drible litt ;O)

 

Lørdag 4. Oktober:

I dag var vi tidlig oppe og reiste til Oslo. Først var vi innom Ikea og handlet litt så var det Norsk Teknisk Museum. Jeg var vel ikke så glad når jeg så det var dit jeg skulle for museum er ikke så moro, men det var gøy her altså. Først gikk vi rundt i huset å tittet på alle tingene og prøvde masse. Artig å se på altså!!

 

 

Så var tiden inne for å gå til "Barnas Drømmeby" her på museet. Der bygde vi ungene hvert vårt hus som vi registrerte og er dermed med i trekningen av noen Lego pakker. Jeg HÅPER så inderlig at det er jeg som vinner altså... men det var utrolig mange barn der så jeg tror vel at sjansene er små. Men det er jo moro å være med på dette da. Det var moro å bygge litt da og det var masse Lego der. Utrolig mange fine hus og ting som var laget opp der også... alt laget av barn.

Titt innom www.lego50.no så kan du se "Barnas drømmeby" og kanskje vil du også delta i konkurransen deres på nettet som er fram til 31. oktober 2008. En fin slutt på høstferien i alle fall... har jo igjen i morgen også, men da skal jeg BARE bygge Lego hele dagen ;O) Jeg fikk meg jo en pakke med Lego på turen da, en bensinstasjon og vaskehall, den blir jeg sikkert ferdig med i morgen.

 

Søndag 5. Oktober:

Da jeg våknet i dag oppdaget jeg fort at det var kommet litt snø i fjellet, her var det fint lite, men jeg gleder meg til snøen kommer altså ;o)

 

Jeg ble ferdig med Lego Bensinstasjon og vaskehallen i dag. Her ser du den ferdig!

 

Tirsdag 21. Oktober:

I dag har søskenbarnet mitt, Jorunn Marie, fått en liten datter. Hun var bare 2305g og 46 cm. Jeg gleder meg skikkelig til jeg kan få se henne, men det tar nok litt tid fordi hun må bli en stund på sykehuset siden hun er så liten.

Gratulerer så mye Jorunn Marie, GID

 

Fredag 24. Oktober:

Jeg er i skikkelig "bygge Lego" humør om dagen, under her ser du hva jeg har bygd selv... uten tegning/mønster. Det er litt moro det også ;O)

Jeg tar ofte fram Legoen min, ble ganske inspirert når jeg var på Teknisk Museum tidligere denne måneden. Med litt ny Lego i huset blir det ekstra moro.

 

 

 

Tirsdag 28. Oktober:

Mamma og Jeanett har vært å sett på Serina Linea (datteren til søskenbarnet mitt) på sykehuset i dag. Jeg ble ganske skuffet over at de hadde vært på sykehuset og ikke jeg fikk bli med, men det gikk over da etter at jeg fikk se bilder av henne.. håper snart jeg får se henne også.

 

 

Onsdag 29. Oktober:

Det har kommet litt snø igjen så i dag har jeg lekt litt ute... alene.

Måtte lage engler i snøen på "plattingen" utenfor stua.

danielshjerte.com