2005 juli - august

danielshjerte.com

Juli - August 2005

 

Fredag 1. juli:

I dag har jeg vært på Hallingmarken sammen med mamma, pappa, Jeanett og Benedikte. Det har vært moro altså ! På bildene under her kan du se at jeg var på "konsert" med Wig Wam, Ravi og DJ Løv med Monroes og Maria Arredondo. Nicholas Carlie , programlederen av VG lista Topp 20 i NRK var også der, han spilte og mikset litt med musikken.

 

Wig Wam kom med helikopter og når Teeny skulle sjekke lysforholdene og slik klarte jeg å få autografen hans. Søstrene mine turte ikke, men jeg stormet etter han med papir og penn i handa, det gikk greit !! Etter meg kom søstrene mine så vi fikk til slutt ett bilde med Teeny og oss :O) Det var TOPP altså !!

Etter dem sang Maria Arredonda, mens hun sang dro Wig Wam med helikopteret igjen. Så var det Ravi og DJ Løv sin tur, de sang flere kjente sanger... ja jeg sang med da!

 

 

 

Under her ser du Nicholas Carlie som underholdt til slutt, etter litt gikk vi for å spise litt. Jeanett sto igjen da for hun synes det er moro å høre på.

På de siste bildene under her kan du se at jeg kjører bil... den suste jeg av sted med, kjørte forbi en annen gutt også :O) kjempe kuuuuløet synes jeg. Det var 2 gir fremover og en revers så det var en prøvelse å kjøre... men jeg kom fort inn i det altså.

 

 

Søndag 3. juli:

I dag har vi gått en liten tur inn til hytta til tante Kari og "onkel" Kjell. Det var koselig, de var der så det ble litt kaffe/saft og kaker i solveggen :O)

Benedikte og jeg fikk lov å "båt-fiske".... ja da har man en lang stang med tråd.. så fester man båten sin i den andre enden av tråden, da kan man altså "styre" båtene litt fra land.

Ja jeg klarte å trå litt uti vannet da... kom opp igjen til hytta og fortalte at jeg hadde "lekkasje" i skoen :O) Jeg var så våt at mamma kunne vri skoene mine. Det var ingen problemer synes jeg for da kunne jeg bare gå litt barbeint. Det var greit helt til jeg skulle gå tilbake fra doen... da var det en maur som beit med i tåa !!! Det var ikke moro altså, men litt vondt og litt sjokkerende at den ikke ville slippe tåa mi..

Det var en fin tur !

 

Onsdag 6. juli:

I dag har jeg vært hos tante Sigrun, onkel Tore og Sara, det har vært en fin dag.

Onkel hentet oss så vi slapp å gå opp dit :O) Tante bakte scones og sveler (lapper) som vi kosa oss med. Ja vi fikk pimp og is også :O) masse godt på samme dag! Jeg lekte litt med vann og jord så jeg fikk vaske bena mine stadig vekk i ei balje... ikke meg i mot altså.

 

 

Mandag 11. juli:

I natt har jeg ikke sovet så godt, jeg har fått litt feber og det likte ikke hjertet mitt så godt. Det slo fort og noen ganger kjente mamma at det slo "dobbeltslag", jeg våknet til og med av det. Jeg kastet opp litt av det lille jeg spiste i går kveld... er ikke sulten i denne varmen altså. I alle fall når jeg sto opp i dag tidlig var jeg FULL av prikker, du kan skimte dem på bildet under, huden min så marmorert ut så mange prikker var det, men når du kjente på magen og ryggen min kjentes det nesten ut som sandpapir.

 

 

Onsdag 13. juli:

I dag er jeg mye bedre altså, nå er feberen borte (i går kveld) og prikkene mine er ikke så synlige lengre, kjenner dem godt enda når man stryker over dem, men de er ikke så røde lengre. Nå håper vi bare at søstrene mine ikke blir syke for da blir det ingen sommerferie til Danmark...

 

 

Sommerferien 22. - 31. Juli

Starter med at vi reiser til farmor og bestefar Jan Ivar fredag ettermiddag.

Lørdagen kosa vi oss hos farmor og bestefar Jan Ivar. Var en tur på skolelekeplassen, det er alltid moro da!! Vi måtte legge oss tidlig for i morgen reiser vi til Danmark.

 

Søndag 24. Juli:

Vi sto opp ved 03 tiden og reiste fra farmor ved 04. tiden...ganske spente og litt trøtte i grunnen.

Båten gikk fra Langesund ved 08. tiden og den rakk vi fint :O) Det første bilde under her viser det flotte været vi hadde på turen til Langesund... det å se sola stå opp er FLOTT!

 

 

 

Mandag 25. Juli:

I dag dro vi til Jesperhus blomsterpark. Her er det så moro og flott å være. Helt utrolig hvor mye fint man kan lage av blomster, se bildene over her. Her har de også ett "hjørne" med diverse H.C. Andersen fortellinger. Ja altså arrangert i blomster og figurer, på noen av bildene under her ser du hva jeg mener.

 

 

 

Over her ser du litt av det man kan gjøre her, hoppeputer, ri hest og ikke minst man kan spise is!! Den isen over her smakte godt altså, og så hadde den tyggisnese så da var det ekstra moro.

 

Her på Jesperhus har de også ett hus man kan se på diverse dyr i. Krokodiller, skilpadder, fugler, aper, marekatter og ett eget sommerfuglland. Helt utrolig å se slike dyr på nært hold.

 

 

 

Under her ser du alt det morsomme vi var med på, "Krokodille Race" synes jeg var kjempe moro, kjørte med både pappa og Jeanett. Ja som du ser så kjørte jeg motorsykkel, biler og gravermaskin også :O)

 

 

Vi var ganske slitne etter en dag her og det var godt å komme hjem til rommet å slappe av litt ved 22 tiden...sovnet fort da ja!.

 

Tirsdag 26. og Onsdag 27. Juli:

Begge disse dagene var vi i Fårup sommerland. Her kosa vi oss masse, hadde med mat som vi grillet på store griller her i parken. Bildene taler vel for seg selv. Må jo fortelle at pappa og Jeanett kjørte Falken en gang da (stor berg og dalbane). Jeg fikk ikke lov selv om jeg gjerne ville (burde ikke kjøres av folk med rygg og hjerteproblemer og gravide, stor plakat der)

Benedikte og jeg rei flere ganger på heter her da. Her går hestene i rekker så ingen holder hesten når man går... da ble det ekstra moro synes jeg da!

 

Vi prøvde oss i flere båter med pappa... mamma er så pysete på slike steder!!

Vulkanen brukte vi også litt tid på for den var moro å klatre på altså. Jeg kom ganske langt opp noen ganger. Vi tok tømmerrenna en gang!! Da slo jeg hodet mitt rett i ryggen til Benedikte og hun i ryggen til Jeanett så det var ikke moro! Det var litt bratt ned siste bakken og så flatet det litt fort ut. Pappa prøvde å holde meg igjen, men det var ikke lett.

 

 

Lekeplassen her er kjempe fin, mange lange sklier og flere hus å klatre i. Rafting er moro, det er faktisk mamma også med på :O)

Ja mamma skulle være flink hun da og bli med oss barna på en karusell eller noe også... det gjorde hun, men hun ble livredd... pysa!! Jeg synes bare det var moro, men ikke mamma nei. Hun trodde hun hadde lest MINI expressen.... men det var MINE expressen.. den gikk ganske fort ja. Hadde mamma visst det hadde hun aldri blitt med oss på den turen nei. Det ble ikke mer kjøring med mamma, ja bortsett fra med raftingen da.

 

Under her er det bilder fra skattejakten, det var moro altså! Her gikk man en lang runde hvor man klatret, sklei, hoppet, krabbet og kjørte båt. Midt i løypa havnet vi på ett skjørøver skip :O) Det var moro da!! Kjempe fint var det... så ikke Kaptein Sabeltann der da.

 

 

Ja her var det både biler og lastebiler å kjøre også, fikk sertifikat også jeg :O)

 

 

På veg til båten torsdag 28. Juli kjørte vi oss en ekstra tur for vi fikk høre at båten var 3 timer forsinket når vi kom til Hirtshals. Da fant vi disse dyrene (se bilder over) ved siden av vegen. Artige ikke sant, de er laget av skrap metall, gamle bildeler, hønsenetting og betong. Det er Peter Jensen (1898 - 1995) født og oppvokst i Bjergby i Danmark.

Vi kom oss nå tidsnok til båten og tok den til Langesund. Vi reiste til Farmor og var der ved 01. tiden... da var det rett til sengs!

 

Fredag 29. - Søndag 31 Juli:

Disse dagene brukte vi her hos farmor og bestefar Jan Ivar. Vi var blant annet en tur i Drøbak og kjøpte oss IS ;O), på handletur og en tur på skoleplassen igjen.

 

 

Torsdag 4. august:

I dag har vi vært en tur hos webbis Amalie for der var det Web-treff i dag. Vi var der ved 13 tiden.

Sondre og Kristoffer med foreldre kom en stund etter oss. (ja de skal være noen dager hos Amalie og Co), det var kjempe moro å treffe dem.

 

 

 

Vi har jo hatt en del kontakt på nettet, men endelig fikk jeg få treffe dem også. Trodde det nesten ikke før jeg så dem :O)

Ved 17.30 tiden ble det servert "spleise" Taco og vi kosa oss som du kan se på bildene over her... det var latter og moro ved bordet... men det hører med når man har det moro og treffer gode venner.

 

 

 

Etter en stund med lek og moro (hopping på trampolina, husking, fotallsparking....) ble det servert forskjellige muffins som Berit hadde bakt og sjokoladekake som mamma hadde med. Tiden går så alt for fort når man har det fint....når klokka var 21. måtte vi bare reise hjem. jeg sovnet litt i bilen, men var lys våken igjen når vi kom hjem. Fikk fortalt Jeanett om alt vi hadde gjort... jeg fortalte at vi gutta hadde "sloss" med Torgeir og at Jonny hadde snudd meg opp ned denne gangen også (Det synes jeg er moro :O) så jeg spør hver gang jeg treffer Jonny)

 

 

Tusen takk for bilen og puslespillet jeg fikk.

 

Hjertelig takk for en TOPPERS dag alle sammen, det var så moro å dele dagen med dere.

Håper det ikke blir så lenge før vi kan treffes igjen.

 

Helga 6.-7. august:

Denne helga har vi hatt besøk av en kollega av pappa og hans familie. Ja de andre har hilst på de før da, men da var jeg i mange til mamma. De hadde med seg sønnen sin som er snart 12 år og han var kjempe snill altså. Han var med på å spille Shrek på x-boksen og Mario på min nye Nintendo GameCube. Takk for en kjempetopp helg !!

 

 

 

Onsdag 10. August:

I dag har jeg vært på jordbærtur hos bestemor og bestefar :O) Fant meg noen kjempe fine jordbær!

 

 

Torsdag 18. august:

I dag var jeg i barnehagen for første gang, det var litt rart i starten da... alle så og snakket til og om meg. Jeg fant ut at den ene "tanten" ikke var så farlig siden hun kom med leker til meg så jeg ble med henne for å se på flere biler og litt lego. Da glemte jeg nesten at mamma var der... :O) Jeg var med litt ute også, der var det jo så masse å leke med, jeg ble jo ganske sjokkert da når de sa at jeg kunne leke med akkurat det jeg ville, bare ikke ta ting fra andre da.

 

 

 

Når jeg kom hjem fra barnehagen kom Steffen til meg, det var så koselig å se han igjen... han skulle til og med overnatte og det var kjempe topp. Mammaen hans og samboeren hennes var her også. Steffen og jeg lekte masse både inne og ute. Jeg skremte Steffen litt da, jeg gjemte meg i buskene og så skulle Steffen finne meg... han synes det var litt skummelt da når jeg hoppet fram som en tiger....

Vi fikk lekt litt dagen etter også før de dro videre.

Tusen takk for hyggelig besøk.

 

 

Tirsdag 23. august:

I dag var jeg først i barnehagen så var jeg i bursdagsselskap. Sara (søskenbarnet mitt) ble 1 år i dag. Gratulerer så mye!!

Jeg hjalp henne å pakke opp da, tante Sigrun og onkel Tore sa jeg skulle det for hun ble bare sittende å leke med sløyfa :O)

Hun synes det var moro med legoen, det var en bondegård. Tante hadde bakt gode kaker som vi fikk... Sara spiste marsipankake først... koste seg skikkelig, så ble det litt sjokoladekake etterpå :O)

 

 

danielshjerte.com