2004 mars - April

danielshjerte.com

Mars - April 2004

Mangler bilder

 

Torsdag 4. Mars:

I dag dro Vilde, Charlotte og Hildegunn. det var trist etter så mange hyggelige dager. Vi har kosa oss så masse disse dagene, håper det ikke blir for lenge til dere kommer igjen.(Se også bilder 27.februar)

 

 

 

Fredag 5. Mars:

I dag har Jeanett har klassebursdag og det har jeg vært med på :O) Det er kjempemoro med disse store altså.... tøffe gutter i klassa hennes!!

 

Lørdag 6. Mars:

Grattis med dagen Jeanett, håper dagen din blir fin :O) Fering med familien. Bestemor, bestefar, onkel Tore, tante Sigrun,tante Kari, "onkel" Kjell, Jorunn Marie og Tor Erland.

 

Tirsdag 16. Mars:

I dag to vi bussen til bestemor og bestefar. På veg bort til bussen sklei jeg og ramlet rett i en hundebæsj :O( Ikke noe moro altså!! Mamma "gnei" meg i snøen så det meste gikk av vinterdressen min. Bestefar kjørte oss hjem ved 19 tiden.

 

Torsdag 18. Mars:

I dag har jeg vært på aldershjemmet for å besøke oldemor Agnes for hun har bursdag i dag, hun blir 82 år.

 

Onsdag 7. April:

Under her kan du se bilder av meg med den fine elefanthatten som pappa fikk på ett møte forrige helg. Er den ikke kul da!!

 

Lørdag 10. April:

Har hatt besøk av påskeharen så vi har lett rundt omkring inne etter eggene våre :)

På bildene under her er det Benedikte som er med meg på det ene bildet.

 

Søndag 11. April, 1. Påskedag:

I dag har jeg vært på "påsketur" med bestemor, bestefar, tante Sigrun, onkel Tore, søskenbarnet mitt Tor Erland, Jeanett, Benedikte, mamma og pappa. Vi gikk innover en "øde" vei, hadde med akebrett og kjelker. Vi grillet der også, det er ekstra kos å grille pølsa si på bål man har hjulpet til å forbrede. Bestefar og jeg var å fant en del kvister.

Etter turen ble bestemor og bestefar med hit å spiste lammelår med tilbehør til :O)

 

 

 

Onsdag 14. April:

I dag har jeg lekt masse sammen med vennen min Steffen, først syklet vi oss en tur så ble vi med inn til dem. Da fikk jeg leke med sjørøverskipet til Steffen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag 20. April:

I dag kom ei jente som heter Andrea til meg hun har også en alvorlig hjertefeil. Vi kosa oss sammen og lekte. De kom ved 13 tiden og ble til 19 tiden. Takk for en hyggelig dag.

 

 

 

Fredag 23. April:

I dag har vi hatt besøk av Solena og foreldrene, en fin ettermiddag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag 30. April:

Vet du hva, i dag har jeg lært meg å sykle, UTEN støttehjul altså!! Det er Benedikte som skal ha æren for det fordi hun hadde tålmodighet og sprang sammen med meg. Grunnen var jo at jeg skulle få en større sykkel så mamma og pappa holdt på å skifte støtte hjula fra den ene sykkelen til den andre. Så da lærte jeg å sykle på den gamle sykkelen min.

 

danielshjerte.com