2009 januar - februar

danielshjerte.com

 

Januar - Februar 2009

 

Lørdag 10. Januar:

Ved 18 tiden var vi invitert til nesten naboene våre, Anne Berit, Sigmund, Marianne og Mikael. Her fikk vi servert Taco med tilbehør og det smakte godt. Vi ungene lekte og hadde det kjempe moro. Tiden går så alt for fort når man har det moro. Bildene under her ble tatt når klokka nærmet seg midnatt... Mikael hadde akkurat sovnet på sofaen, mens vi andre styrte rundt. Vi dro derfra ved 0.30 tiden, heldigvis hadde vi bil da (pga. tempen ute) selv om det ikke er langt å gå.

Takk for en kjempe hyggelig kveld!!

 

 

Søndag 11. Januar:

Bestemor ringte hit i dag og lurte på om vi ville bli med på skitur. Det ble bare mamma og jeg som dro, de andre hadde andre planer. Sara ble også med, så hun kom til oss først. Det var kjempekoselig å skulle ut på skikkelig skitur og ikke bare gå i gården og hagen. Sara var ikke helt i slaget når vi kom fram, så vi stoppet etter en stund og da orket hun ikke mer. Etter en liten rast reiste bestefar med henne hjem for hun ble i dårligere form, dessverre.

Bestemor, mamma og jeg gikk videre til gapahuken. Nesten framme kom onkel Kjell også, det var koselig. Han hjalp meg med å finne tørre kvister så vi kunne lage bålet klart til bestefar kom. Vi fant et helt tre (lite altså) som var tørt så vi tok det med oss ;O) Det ble ett fint bål, fikk grillet pølsene våre og bestemor hadde med kyllingvinger vi grillet ved hjelp av grillspydet vårt. Alt smakte godt, varm kakao ble det også ;O). Etter en stund gikk vi hjemover, bestefar og jeg gikk sammen og tok en liten ekstra omveg. Det var godt å komme hjem, var litt "sår" i ansiktet av sola og vinden... men det har vært en kjempefin tur! 3 timer var vi ute på tur og det var topp!!

 

 

Mandag 12. Januar:

I dag ble vi bedt til tante Sigrun og onkel Tore. Onkel hentet mamma på jobb og tok med oss på turen hjem. Vi fikk god mat og vi ungene lekte og koste oss. Ble en del perling altså, jeg fikk laget en panda blant annet (med litt hjelp av mamma) Det er moro med perler. Tante strøk det slik at vi kunne ta det med hjem med en gang. Onkel Tore kjørte oss hjem ved 18.30 tiden for Benedikte skulle på Korvetten. Takk for en koselig ettermiddag/kveld.

 

 

Torsdag 15. Januar:

I dag kom en av klassekameratene mine hit, det var TOPPERS!! Gikk å ventet og ventet på at han skulle komme. Heldigvis var tante Sigrun, Sara og Markus her da så ble ikke tida så lang. Kameraten min og jeg lekte fint sammen, kosa oss og spilte Nintendo DS spill, han hadde med sin spiller også så da hadde vi hver vår ;O)

Det var litt kjedelig når han måtte reise ved 19 tiden altså, for vi hadde ikke fått lekt ferdig likesom... men vi håper at det ikke blir så lenge før han kommer igjen da.

Takk for en hyggelig dag kamerat!!

 

 

Onsdag 4. Februar:

I dag ble Jeanett med meg ut i snøen. Hun hadde med fotoapparatet til mamma også så det ble en del bilder av meg.. og noen med henne også. Det var kjempe moro!! Alle bildene under her er fra i dag, også bakgrunnen ;O)

Etter uteturen fikk vi besøk av ei mamma jobber sammen med og tante Kari, det var koselig altså, jeg kjenner henne også siden hun jobbet i barnehagen når jeg gikk der også. Mamma hadde bakt eplekake og brownies... ja og så ble det is til ;O)

 

Lørdag 7. Februar:

Vi har tatt noen bilder av ute juletreet vårt i den siste tiden, har aldri hatt ett så "snøfylt" juletre før. Hovedbilde er fra 24. januar, måtte sette på litt lys for å se hvordan det ble da. Neste er dagen etter og så til slutt dagens bilde. Er ganske moro å se at treet snart er en "pyramide" her ute. Håper bare det holder litt til, det daler snø i dag så det blir spennende å se om det blir "fult" til slutt, eller om det kommer vind eller mildvær så all snøen detter av. I dag er det bare 11 kuldegrader, så det er mildere, har vært flere dager med -16 til -23 grader nå.

 

 

Søndag 8. Februar:

Må bare si at i dag datt "snøtoppen" på juletreet ned... og så kom kulda igjen.

 

Fredag 13. Februar:

I dag fyller jeg 9 år!!

Har hatt selskap, feiret både Benedikte og meg siden hun ikke har fått feiret sin dag pga. at hun ble så syk dagen etter sin 12 års dag.

Bestemor, bestefar, tante Kari, "onkel" Kjell og søskenbarna mine Jorunn Marie med datteren Emma, Tor Erland og kjæresten hans Kristine var her. Det var en koselig kveld.

Jeg fikk klær, penger, ullundertøy.

 

Mandag 16. Februar:

I dag feiret jeg 9 års dagen min med de i klassen, bare en gutt som ikke kunne komme.

Pappa hentet oss ved skole, der var det 2 mødre som tilbydde seg å hjelpe til med å kjøre oss ungene hjem og det var kjempe kjekt for da kom alle hjem likt :O)

Det ble servert pølser og hamburgere når vi kom hjem. Etter gaveutdeling og lek så var det tid for litt kaker. Det var monstertruckbanekake og muffins. Samtidig fikk vi godteri og snacks.

Jeg fikk ett bilteppe til å ha på gulvet, Camp Rock DVD, en "strekke" figur, en kjærilghet og karameller og masse penger.

Under her ser du bilder fra selve feiringen.

 

 

Lørdag 21. Februar:

I dag har jeg vært å handlet litt for bursdagspengene mine. På bildet under her kan du se det jeg kjøpte meg.

Verksted, lastebiler, biler, helikopter og diverse. Nå blir det mer å ha i "byen" min :O)

LEGO er TOPPERS!!

 

Søndag 22. Februar:

I dag har jeg vært i dåpen til Emma, (Tidligere nevn i dagboka mi med navnet Serina Linea), Jorunn Marie sin datter. Først var vi i kirken, Sara var med oss dit, så var det til lokalet etterpå for å feire dagen. Først var de rømmegrøt og spekemat, før vi ungene virkelig kunne leke og ha det moro!!

Jeg kosa meg med små og store barn. Emma brukte samme dåpskjole som Jeanett og Benedikte brukte når de ble døpt. Dåpskjolen er laget av bestemor og mamma, til Jorunn Marie sin dåp for 22 år siden, Emma er nå den 5. som bruker den.

danielshjerte.com