2012 mai - juni

danielshjerte.com

Mai - Juni 2012

 

Torsdag 17. Mai:

Dagen startet med regn så vi orket ikke gå å se på toget engang. På grunn av det dårlig været måtte vi være i gymsalen på ungdomsskolen. Jeg solgte lodd og mamma hadde ansvaret for "fiskingen" (fra 12 til 14). Bestefar hentet oss etterpå og da kom sola fram....

Hjemme hadde Benedikte laget sin første rømmegrøt, med hjelp av bestemor, til vi kom hjem. Bestemor har så vondt i den ene armen om dagen så derfor måtte Benedikte stå å lage rømmegrøt. Når tante Kari, Tor Erland og Kristine kom spiste vi rømmegrøt og spekemat med tilbehør. Tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus kom til kaffen.... som du ser av bilden ble det ganske så mye kaker siden alle hadde med litt hver... ble masse rester så alle måtte ta med seg hjem det som var igjen av deres mat/kaker :O)

 

 

Søndag 20. mai:

I dag tok tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, mamma og jeg oss en tur på skolen. Vi ungene syklet og de voksne gikk :O)

Tante, onkel og jeg prøvde å kaste ball i hullene på ballveggen, litt kurvball og fotball ble det også på onkel og meg... vi ble ganske slitne begge to etter hvert... glad jeg hadde sykkel hjem :O) Mamma var med Sara og Markus så de fikk husket og sklidd litt. Takker for en fin dag!!

 

 

 

Søndag 17. Juni:

I dag har mamma og jeg vært med tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på Åsen for å fiske litt. Det var moro, første gangen jeg prøver fiskestanga som jeg fikk til jul :O). Fungerte bra altså... fikk til og med en liten fisk. Takk for at vi fikk blir med tante og onkel :O)

 

 

danielshjerte.com