2010 mars - april

danielshjerte.com

Mars - April 2010

 

Uke 9:

Denne uka har jeg hatt vinterfeire... det er godt. Jeanett er hjemme denne uka og hun har med seg Alice, kaninen hennes.

Jeanett hadde skoleoppgave med å ta vinterbilder så da tok vi oss en tur på jordet og så knipset hun bilder mens jeg gikk på ski.

 

 

Lørdag 6. Mars:

 

Gratulerer med 16 års dagen Jeanett

 

I dag har va vært på Hønefoss for å shoppe litt og feire dagen til Jeanett. Vi spiste lunsj ute og det smakte godt!!

Selv kjøpte jeg meg litt Lego som du kan se under her. Etter handlingen reiste vi til Jeanett sin leilighet og her skal vi bli til i morgen.

 

 

Lørdag 20. Mars:

I dag var mamme,pappa, Benedikte og jeg en tur hos nesten-naboene våre. Det er alltid koselig. Når vi kom ble det servert Taco... noe jeg liker kjempe godt..

Etter det ble det tid til lek og moro!! Mikael hadde fått en stor Lego pakke så da ble han og jeg sittende å bygge opp de tingene. Det synes jeg var moro da... spesielt siden jeg ikke hadde den pakken fra før... ønsker meg den nå da :O)

 

 

Torsdag 25. Mars:

Markus

I dag har vi feiret Markus sin 2 års dag. Bestemor, bestefar, tante kari, Benedikte, mamma og jeg var gjester i bursdagen til Markus.

Av oss fikk han Skuff "bilerkoffert" fra Byggmester Bob (kan oppbevare små biler inne i den) 3 biler som hørte med, en annen bil og en Paddington bok. Det var en koselig kveld, vi ungene spilte litt på Nintendo DS også, Benedikte og jeg hadde med, Sara og Markus koste seg og spilte(se de nederste sofabildene).

 

 

Søndag 28. Mars:

I dag har jeg reist på påsketur. Jeg skal være med pappa på jobb til Trondheim, hjem på onsdag 31. Mars.

 

 

Det har vært en fin tur, sett masse og kosa meg. På bildet over her ser du litt fra turen. Lastebilen pappa kjører, Volvo... men men det gikk nå bra. Jeg er, som pappa, en Scania mann... På en bensinstasjon så vi en Viking bil som hentet en Volvo. Det måtte jeg bare ta bilde av siden det var en Scania som tauet en Volvo. Det likte både pappa og jeg. Ellers tok jeg litt bilder av noen ender på en stor plass. De gikk rundt der å badet litt i søledammene og hadde nok lyst på litt mat.

 

Fredag 2. April:

Langfredag

I dag har vi hatt besøk av farmor, bestefar Jan Ivar, bestemor og bestefar. Vi holder påsketradisjonen vedlike og har lammelår med diverse tilbehør, pleier alltid ha lammelår iløpet av påsken... og i år ble det langfredag :O)

Vi ungene fikk hvert vårt kjempefin påskeegg av farmor og bestefar Jan Ivar, masse godt i det som du ser på bildet under her :O) De hadde kjøpt det med fra Danmark

 

 

Endelig er dagen her:

Lørdag 3. April:

Påskeaften

I dag var jeg litt tidlig oppe for å lete etter påskeeggene mine... ikke lett må jeg si.. fant eggene til søstrene mine, men ikke det siste egget mitt. Det viste seg til slutt at "påskeharen" hadde lagt det siste egget i esken, til påskeegget, jeg fikk av farmor og bestefar Jan Ivar i går...

Godteriet som var i det gule egget var fra bestemor og bestefar... masse sjokolade og marsipan :O) Resten av godteriet var vel fra "påskeharen" ;o)

 

 

Mandag 5. April:

2. Påskedag

Er så godt med fri om dagen!!

 

 

I dag kom det ett Ekorn til oss, fant seg mat på fuglebrettet og stormet opp i treet ute her for å nyte den siste biten.

Jeg var ute da så jeg fikk knipset noen bilder av den.

 

Senere på dagen fikk vi besøk av Vilde, Aleksander og Hildegunn. De ble hos oss noen timer før de reiste videre. Er koselig å se de igjen, blir litt sjelden for tiden.

 

 

Mandag 12. April:

Når vi var ferdige på skolen og jobb ble vi hentet av onkel Tore fordi vi skulle på besøk til dem. Det var fint vær så vi koste oss masse ute. Vi ungene, Sara, Markus, Benedikte og jeg, fikk med oss kaker og saft i hytta til Sara... det er moro da!! Rett før vi skulle hjem startet vi med fotballkamp... på verandaen...

Onkel Tore var med oss :O) Det er jo kjempegøy da!!

 

 

danielshjerte.com