2011 januar - februar

danielshjerte.com

Januar - Februar 2011

 

Godt nytt år alle sammen

 

Tirsdag 4. Januar:

Gratulerer med dagen i går pappa ;O)

I dag har tante Sigrun, Sara og Markus vært her. Vi ungene har kost oss lekt masse.... bygde blant annet togbane rundt om stua, spisestua, kjøkkenet og gangen....

Tante og mamma har nok kost seg med kaffe og prating.

Mamma laget pizza til onkel Tore kom ved 15.30 tiden.... så dro de ved 16.30 tiden.

 

Torsdag 6. Januar:

I dag kom bestefar innom, han har laget en stor vippehuske til Timon... den er 80 cm lang... så nå blir det spennede å se om han vil gå på den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag 8. Januar:

I kveld har vi hatt besøk av "nesten" naboene våre. anne Berit, Sigmund, Marianne og Mikael. Vi serverte pizza... Det er alltid koselig!!

Takker for en fin kveld :O)

 

Mandag 17. - onsdag 19. Januar:

Jeg har vært syk i helga og disse dagene, forkjølet og feber ;O) Men har kommet meg slik at i morgen skal jeg på skolen.

 

Lørdag 22. Januar:

I dag tok vi en handletur til Sandvika storsenter. Jeg fikk meg litt nye klær og ett spill til Wii ;O)

 

Søndag 23. Januar:

I dag har mamma, Jeanett og jeg vært i hoppbakken og sett på hopprenn. Jeanett skulle ta bilder til en foto oppgave på skolen, sport... aktivitet. Så da var hun så heldige at det var hopprenn denne helgen.

Jeg var i kirka på kvelden, det var bibel utdeling til barn i 5.klasse, der går jo jeg ;O)

 

Søndag 30. januar:

I dag feiret vi dagen til Benedikte (14 år) og bestemor. Hadde bare kaffe og kaker, ja og brus til oss som ikke drikker kaffe da.

 

 

Lørdag 5. Februar 2011:

På onsdag fikk jeg innkalling fra Rikshospitalet til MR undersøkelse av Aortaen min som har utvidet seg og lekkasjen. Ble litt raskere enn vi trodde, men det er kanskje like greit. Timen er 11. Mars. Ellers har jeg det bra om dagen, har vært noen dager med litt mildvær og det er bra!!

 

Ellers sliter Alice, kaninen til Jeanett, den har infeksjon på sentralnærvesystemet men har kommet seg litt. Hun er hjemme hos oss på perm nå i helga, men på mandag skal hun tilbake til dyreklinikken for å sjekkes. Vi krysser fingrene for at det da skal ha blitt litt mer framgang... nå sliter hun fremdeles med å spise selv så mamma og pappa forer henne med sprøyter.

 

 

Alice ble ikke bedre så hun måtte avlives 11. februar. Selv om hun virket bedre, kvikkere og slik, så ville hun fortsatt ikke spise eller drikke selv. Akkurat som hun hadde glemt hvordan hun skulle gjøre det på egenhånd :O( Så dyrlegen mente at det ikke var noen håp, er ikke mulig for noen å skulle mate henne helst med litt mat og drikke maaange ganger i døgnet. En kaning spiser opptil 80 ganger i løpet av døgnet for å holde magen i gang.

 

Fredag 11. Februar:

Jeg feiret dagen min med familien i dag, det var jo koselig da. Bestemor, bestefar, tante Kari, Tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, Tor Erland og Kristine var her. På kvelden kom også Alexander, kjæresten til Jeanett. Mamma hadde pyntet marsipankaken med Mario lue og sopper av marsipan ;O)

 

 

Jeg fikk, ullundertøy, penger, TV (32tommers flatskjerm) godteri, lego, fly (som du kan se på bildet under 13.februar) og togskinner til Legotogbanen min.

 

Tusen takk for en fin kveld og alle fine gaver, det er moro å ha bursdag!!!

 

Søndag 13. Februar:

I dag er det selve dagen min, 11 år i dag. Det er også morsdag, samme som det var det året jeg ble født.... fin morsdagspresang det ;O) På bildet under her ser du flyet jeg fikk (av onkel Tore og co) og t-skjorta med Mario som jeg fikk i dag. Jeanett hadde kjøpt den i Oslo for mamma og pappa. Jeg fikk også ett Fotball DS spill av Alexander i dag ;O)

 

 

Lørdag 19. Februar:

I dag har jeg hatt klassebursdag, det er også gøy!!

 

Først var det pakkeutdeling før det ble hamburger og pølse med tilbehør.

 

 

Så ble det tv-spilling, litt lag-gjemsel og brettspill før det ble kaker

 

Jeg hadde marsipankake, Monstertruck sjokoladekake, muffins og brownie. Serverte også litt godteri ved siden av da :O)

Jeg hjalp mamma litt med marsipankaka, fikk blant annet skjære ut litt marsipan til Mario og jeg skrive Mario med gele på kaka ... ikke så lett akkurat.

 

Fra de i klassen fikk jeg masse penger, vannballonger, blypenner, twist pose, stor godtepose, Kvikk Lunsj Mini 12pk.

Tusen takk for at dere ville dele dagen med meg og det jeg fikk ;O)

 

Etter vennebursdagen kom tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus hit, de skulle hjelpe til så vi fikk spist litt opp av restene fra selskapet. Vi ungene koste oss, lekte og spilte. De ble til 22.30.... da hadde Markus sovnet oppe.

 

Mandag 14. Februar:

Gratulerer med dagen til Tor Erland som blir 22 år i dag

 

Søndag 27. Februar:

Gratulerer med dagen til Kim-Andrè som blir 11 år og Jorunn Marie som blir 24 år ;O)

I dag har vi vært med tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på tur. Var bare på Åsen, Sara og jeg gikk på ski mens de voksne og Markus gikk på bena. Vi fant oss en fin plass, tente opp bål som tante kokte kaffe over og fruktsuppe. Hadde med varm kakao og litt kjeks og sjokolade ;O) Koselig!

 

 

 

 

 

 

danielshjerte.com