2011 mars - april

danielshjerte.com

Mars - April 2011

 

 

 

Tirsdag 1, mars:

Jeg har vinterferie så i dag reiste mamma, Jeanett, Benedikte og jeg opp til tante Sigrun og co. Lekte og koste oss der. Pappa kom opp ved 18 tiden på kaffe, reiste hjem ved 20 tiden.

 

Torsdag 3. Mars:

I dag feiret vi Jeanett og onkel Kjell her. Bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, Tor Erland og Kristine kom hit. Tante Kari hadde med firkløverkake og 2 andre restekaker og ei anna kaker. Vi hadde marsipankake, oreokake (Jeanett laget) og brownie.

 

Fredag 4. mars:

I kveld, kl 19.30, kom Kristin og Kristian på bussen (pappa sitt søskenbarn og hennes sønn) de skal være her i helga.

 

Søndag 6. Mars:

Gratulerer med dagen Jeanett... 17 år i dag!!

Har hatt en fin helg med besøk av Kristian, kost oss med spilling og litt uteliv i snøen. De reiste hjem på bussen klokken 15

 

 

Tirsdag 8. Mars:

I dag har jeg vært i bursdag hos ei jente i klassen, det var gøy. Jeg fikk prøve å spille en gammel Nintendo maskin.... og det er jo TOPP!!

Pappa hentet meg kl 17 for da var bursdagen over.

 

Torsdag 10. Mars:

I dag var det skikarneval på skolen, jeg kledde meg ikke ut. Men koste meg på ski der!!

 

Fredag 11. Mars:.

I dag dro mamma, pappa og jeg hjemmefra ved 7.30 tiden. Vi var litt tidlig ved Rikshospitalet så vi tok turen ned på Ullevål senteret :O) Der hadde de en fotballbutikk :O) Så der gikk en del av bursdagspengene mine, jeg kjøpte med den hvite borte trøya til Liverpool med nr 7 Suarez på :O) Det var bare så bra!!! Kommer bilde snart ;O)

Så dro vi opp til Rikshospitalet og jeg var først på EKKO så MR. Det var ny lege da siden Kardiologen "MIN", Petter Hagemo, har sluttet. Kardiologen jeg hadde i dag har jeg hatt før når jeg var på Ullevål på kontroll... begynner å bli noen år siden. Må vel si vi ikke er noe klokere enda for han sa lite om hvordan det var. Han sa de skulle sammenligne bildene de hadde tatt på EKKO med de de får fra MR undersøkelsen og så får vi vel høre fra dem igjen.

Jeg var for første gang på MR, må si jeg gruet meg skikkelig på forhånd for det var så mange som snakket om maskina og at jeg kanskje måtte ligge stille i den i kanskje 1 time... heldigvis ble det bare 1/2 time. Når jeg så maskina synes jeg ikke det var så skummelt. Den hadde åpning i begge ender og så det var ikke så ille. Jeg trodde kanskje jeg måtte ligge i en tett glass"kuppel" og det synes jeg virket skremmende.

Jeg hadde på øreklokker så jeg ikke skulle høre så mye til bråket når maskina tok bilder, mamma måtte også bruke det for hun fikk sitte rett ved føttene mine. Litt betryggende å ha henne der da selv om jeg ikke snakket med henne. Hun holdt på benet mitt så jeg merket at hun var der. Når vi var ferdige der kunne vi bare reise hjem... og må vente på resultatet.

 

MR-maskina under her er av samme type jeg var i (Bilde hentet fra Siemens sine sider)

 

 

Vi reiste til Jeanett og Alexander og der fikk vi servert taco før vi reiste videre hjem.

 

Når vi var der fikk vi se tragedien med jordskjelv og tsunami i Japan, det var grusomt.

 

 

Lørdag 12. Mars:

I dag kom Sara, Markus, tante Sigrun og onkel Tore hit en tur. Vi koste oss en del ute, det ble servert varm saft, kaffe, kakao, boller kanelsnurrer, is og druer ute. Vi ungene lekte og akte litt ute, Sara og jeg spilte litt fotball også. Etterhvert gikk vi inn da, da ble det litt tv-spilling.

Takk for en koselig dag :O)

 

Onsdag 16. Mars:

I dag hadde jeg med meg en klassekamert hjem etter skolen og leksehjelp. Vi spilte og koste oss. Han ble hentet klokken 18.

 

Søndag 20. Mars:

I dag har vi feiret dagene til Markus og tante Sigrun. Markus blir 3 år gammel 25. mars og tante hadde dagen sin 14 mars.

Under her ser du bilder fra bursdagsfesten, det var mange gode kaker og "bursdagsjokoladepudding"

Gjester var bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, og vi (mamma, pappa, Benedikte og jeg).

Sara tente bursdagslysene og Markus blåste ut!!

 

Lørdag 26. Mars:

På kvelden var det "slå av alle lys" kampanje. Slik hadde vi det ;O)

Vi spilte Disney Monopol og kosa oss i stearinlyset. Det var kjempekoselig!! Satt slik i 2 timer vi da... var så moro å spille i halvmørke... nesten som på hyttetur. TV var av også så det var så stille og rolig... ja bortsett fra "bråket" fra oss som var ivrige i spillingen da.

 

Mandag 4. April:

På torsdag fikk vi brev fra Rikshospitalet med resultat av ekstra kontrollen jeg var på. De var flere leger som hadde sett på bilder og MR undersøkelsen og de kom fram til at jeg må tilbake om 6-9 måneder.

Jeg har en utvidet aorta, nå 40 mm, og så er den ene klaffen "på strekk". Det sier oss kanskje ikke så mye om hvordan det er med meg, men jeg er jo grei i hverdagen og håper at det ikke blir mer forandring. Nå skal jeg sannsynligvis til Lillehammer sykehus i løpet av juni og legen min der kan sikkert forklare litt mer enn det legen på Rikshospitalet var villig til å gjøre.

 

Lørdag 23.April:

I dag er det PÅSKEAFTEN og det har vært en toppers dag her. Først hadde jo "påskeharen" vært her med egg fylt med godteri ;O)

Jeg fikk åpne påskeegget som kom i posten før påske også, det er fra Isabell Mari som har samme hjertefeil som meg. Der var det godteri og diverse småting oppi, kjempekoselig og spennende å få.

 

 

Litt bilder fra andre egg også

Var litt moro med "biler"bilen nederst som var 2 farget... Den var i Biler posen fra Isabell Mari

 

 

SÅ var det påskerebus for oss barna. Sara og Markus kom også og ble med. Jeanett, Aleksander, Benedikte, Sara, Markus og jeg var de som skulle suse rundt i hagen for å finne poster og oppgaver mamma hadde hengt/lagt ut....

 

Onsdag 27. April:

I dag gikk mamma og jeg til bedehuset etter skole/jobb. Tante Sigrun og ungene var der så vi handlet litt mat som vi spiste der. Vi skal på Basar der klokken 17 i dag derfor orket vi ikke gå hjem for så å gå tilbake en time senre. Vi ungene lekte og spilte mens vi ventet på at basaren skulle starte. Tante og mamma ordnet med litt lys og ting til basaren.

 

Bestemor, bestefar og tante Kari kom også. Vi vant ett lys på basaren.

 

danielshjerte.com