2008 januar - februar

danielshjerte.com

 

Januar - Februar 2008

 

Godt nytt år til dere som titter innom :O)

 

Tirsdag 1. Januar:

I dag har vi vært en tur hos tante Kari, onkel Kjell og Tor Erland. Bestemor, bestefar, tante Sigrun, onkel Tore og Sara var der også. Tante Kari hadde bakt "Mummi pepperkakehus" til jul og det var moro synes vi ungene. Sara og Benedikte spiste Hufsa og jeg spiste Mummitrollet :O) Vi fikk med oss resten av mummihuset hjem. På bildet under her ser du hvor fint Mummihuset er. Tante Kari hadde også en annen overraskelse og det var godteripose... Litt diverse godteri og en klementin.

 

 

Lørdag 5. Januar:

Jeg hadde noen penger som jeg BARE MÅTTE få brukt opp så jeg kjøpte meg en Hotweel bilbane og en stor kopp i dag. Bilbanen kan du se under her... den er tøff. Pappa og jeg prøvde den en stund... de andre synes den var tøff de også for de måtte prøve de også :O)

 

Vi har masse snø som vi kan kose oss med om dagen. Benedikte og jeg var ute å akte litt på brett på dagen i dag. Det er moro altså... så ut som en snømann iblant for snøen er så lett at når man kjører ut i løssnøen så fyker den opp.

 

På kvelden gikk vi til nesten naboene våre for å hygge oss der. Vi fikk Taco og det smakte godt. Vi ungene lekte fint og kosa oss. Mikael og jeg lekte blant annet med Solbergbilene deres... det er moro... jeg har jo ikke slik bil selv :O( Vi lekte også med andre ting og så litt på film. Vi gikk ikke hjem før kl. 0.10... da var jeg ganske trøtt når jeg kom meg opp bakken hjemme... sovnet fort da gitt!!

Takk for en kjempe fin kveld.

 

 

Lørdag 19. Januar:

I dag var vi tidlig oppe for å reise til bestemor og bestefar for å få snøen av hustaket hos dem. Bestefar, onkel Tore, søskenbarnet mitt Tor Erland og pappa holdt på med det mens mamma og jeg satt inne med bestemor. Jeg hadde lyst til å være med ute, men fikk ikke lov av mamma. Satt i kjøkkenvinduet slik at jeg kunne følge med i alle fall.

 

 

Søndag 20. Januar:

I dag dro mamma, Benedikte og jeg på en liten sparktur. Mamma glemte så klart fotoapparatet så det ble noen bilder bare med mobilen. Under her ser du ett av dem...

GODE VENNER!!

 

Om kveld kastet jeg opp og var ikke i form. Jeg fikk madrassen min på gulvet og bøtte ved siden av. Har litt høy seng, og den bruker jeg litt tid å komme ned fra, derfor var det greit å ligge på gulvet.

 

Mandag 21. Januar:

Er hjemme fra skolen i dag siden jeg kastet opp i går og har vondt i magen i dag...orker ikke spise. Fikk til og med feber utover dagen :O(

Lå for det meste på sofaen hele dagen!

 

Tirsdag 22. Januar:

Er hjemme fra skolen i dag også jeg, i dag er pappa hjemme med meg så mamma kunne gå på jobb. Greit å bytte på :O) Er mye bedre i dag, men har fortsatt vondt i magen. Godt jeg har fri i morgen også for da har jeg enda en dag å komme meg på. Maten smaker ikke.

 

Søndag 27. Janaur:

Den store "såpebobledagen"... Ja det trenger ikke være sommer for at det skal gå an å leke seg med såpebobler. Nei jeg fant en flaske fra i sommer og tok den med meg ut jeg :O) Var ganske moro selvmidt på vinteren...

 

 

Onsdag 30. Januar:

I dag har jeg vært hos kameraten min Even mens mamma var på jobb. Det var moro!!! Vi spilte litt spill og var ute. Når mamma kom hjem ble Even med til meg :O)

Toppers dag!!

 

Lørdag 2. Februar:

I dag fikk jeg bursdagsgave fra mamma og pappa... er jo noen dager igjen til dagen min da, men når endelig "gaven" kom i butikken måtte vi kjøpe den og da kunne jeg velge om jeg ville ha den nå eller vente til selve dagen.... Klarte ikke vente jeg da så nå har jeg endelig fått meg en Nintendo WII. Den kan jeg også spille Nintendo Game Cube spill på ellers hadde jeg nok ikke fått den. Jeg fikk med ett bilspill, for de hadde ikke det Super Mario spill som jeg ønsker meg i butikken. Nå ønsker jeg meg spill eller penger til burdagen min. :O)

 

Torsdag 7. Februar:

I dag skulle det være skidag for klasse mi, halve dagen, men så klart ble jeg syk :o(. Startet med vondt i halsen og litt feber i går, men i dag renner nesa mi og jeg har enda mer vondt i halsen... kastet opp når jeg hadde spist og drukket i dag tidlig også. Håper jeg blir fort bra... kjedelig å være hjemme når man vet de andre i klassen har det moro.

 

Onsdag 13. Februar:

I dag er det selve dagen!

 

Jeg skulle egentlig vært alene hjemme en stund, siden mamma måtte på jobb, men så ble Jeanett syk og da slapp jeg bli alene. Fikk Rottatouille PC-spill i dag siden jeg egentlig skulle være alene. Fikk Nintendo WII her tidligere så egenlig skulle jeg ikke få noen gave i dag.

På kvelden kom bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, Tor Erland (søskenbarnet mitt) og Kristine (kjæresten hans). Jeg fikk 2 bukser, en genser, langrenn ski og sparegris med penger i (sparer penger for å kjøpe meg spill til WII)

 

Torsdag 14. Februar:

I dag ble jeg syk på skolen, det vil si at jeg var kvalm og hadde hodepine, kastet opp en gang. Så mamma ble ringt til og siden hun var på veg til jobb allerede kom hun fort. Hun hadde spark så da ble det sparktur hjem. Det var jo kjempe dumt at jeg ble syk i dag da siden klassa skulle på skitur etter maten. Når vi kom hjem og jeg hadde slappet av litt på sofaen og fått i meg litt mat hjalp det, da følte jeg meg mye bedre.

Tante Sigrun, onkel Tore og Sara skulle egenlig komme i kveld også for å feire dagen min, men de hadde ikke så lyst da siden jeg hadde kastet opp... forståelig spesielt siden Sara akkurat har hatt omgangssyke.

 

Lørdag 16. Februar:

I dag var endelig dagen for å feire med klassa, har gledet meg masse til det.

Det var 7 gutter fra starten og så kom en litt senere og 3 jenter. Serverte pølser med tilbehør og kakevalget var greit, sjokoladekaken som fotballbane med røde og gule spillere (de røde spillerne er SÅ KLART Liverpool), verdens beste og muffins med godteri på ;O)

Først hadde jeg "flasketuren peker på gaveutdeling" Jeg fikk masse fint!!

Lego Racer, 2 tegneblokker (en i A4 og en i A3 format), 24 fargeblyanter, 30 tusjer, Lego bil, Maxi Yatzy, melkesjokolade,belte, solbriller (med flamme på "glasset"), ei bok om Maskiner, Dyr og Romfart, kose"bamse" 2 forskjellige tøffe biler, Ludo Fiaspel (3D Ludo) og 180 kr

 

En ting som var litt moro var at egentlig var det kun ei jente som skulle komme (det er bare 4 jenter i klassen og 3 av de passet det ikke for) men mammaen hennes ringte kvelden før og sa at hun ikke hadde så lyst siden hun ble alene som jente. Da sa mamma at hun kunne jo ta med seg ei venninne hvis ho ville det. Slik ble det, ei som gikk i klassen vår i 1. klasse ble med siden hun var på vinterferie hos pappen sin. Det var topp synes jeg, moro å se henne igjen. Og så var det ei av de andre jentene som allikevel kunne komme så da ble det 3 jenter. De fikk lov å leke med Barbie dukkene til Jeanett og Benedikte og det synes de var moro da.

Ellers lekte vi med biler og spilte på Nintendo Game Cube, Wii og DS, Benedikte lånte bort sin DS også så da fikk flere spille.

 

Mamma laget figurballonger til oss også, sverd til guttene og hund til jentene. Nederst i hjørnet på bildeoppsettet under her ser du at jeg har bundet mitt sverd sammen slik at jeg har den på hodet... kledelig??? tror ikke det!

 

Takk til alle som var med å gjorde dagen topp for meg!!

Under her ser du bilder fra en fin dag!

 

 

Søndag 17. Februar:

Prøvde de nye skia mine i dag... det var ikke så lett. Nye ski og uten smørning... hadde så klart ikke smørning så en stund gikk jeg mer bakover enn fremover :O( Ikke så moro da. Var ganske så sinne siden det ikke gikk fremover....Tok av meg skiene for å gå på bena... det resulterte i at den ene skia mi reiste av sted. Da ble jeg enda sintere... kom meg ned til mamma og pappa igjen, fikk litt varm saft og tok brettet i stedet. Akte litt nedover bakkene, det var greit!!

 

 

 

Onsdag 20. Februar:

I dag har jeg fri fra skolen og mamma skal på jobb så derfor skulle bestefar komme innom etter skituren sin. Jeg bestemte at jeg skulle steke vafler til han kom. Mamma hjalp meg litt, men stekingen tok jeg meg av.... hele 14 "vaffelbrett" ble det til slutt :O)

Det ble til at bestemor og tante Kari kom først og så kom bestefar. Alle var hos meg å spiste vaffel :O) Koselig altså!

Jeg er jo ikke så glad for å være alene hjemme.

 

 

Søndag 24. Februar:

Har hatt besøk av tante Sigrun og Sara i dag. Sara, Benedikte og jeg luftet Timon litt i dag. Det synes Sara var moro, hun fulgte med hvor han sprang og lo av han :O)

 

danielshjerte.com