2007 mars - april

danielshjerte.com

 

Mars og April 2007

 

1.-4. April:

Disse vinterferiedagene har vi kosa oss masse, sammen med Vilde, Aleksander, Hildegunn og Charlotte, som du ser på bildene nedover her har det blitt mye lek og moro. Kosa oss masse i snøen! Vi så på pappa som måkte av snøen på inngangen også, det var så høyt at det gikk midt på vinduet i trappegangen så det ble mørkt der inne.

 

 

Over her ser du bile fra da Vilde og jeg nesten ble borte i "kvikksnøen"... bare moro da, men så litt ille ut for de som sto på andre siden... satt ikke så fast som det så ut til... selv om vi ville de voksne skulle tro det.

 

Litt lek og moro inne også, låner bort kosekaninen min til Aleksander også, den lager lyd, fuglekvitter, og lyser når den berøres.

 

 

Ja så kan du se bilde av matboksen og legoesken jeg fikk som bursdagsgave. Matboksen blir kjekk å ha fremover på skolen altså.

 

 

 

Litt mer moro ute, Vilde og Aleksander aker på akebrettet. Jeg på snowracer og Benedikte etter på brettet. Til og med de store jentene ble med en liten tur ut den ene dagen... ikke det at de ikke var ute altså, men de gikk seg heller en tur.

 

 

Litt kveldsmat må også til :)

 

Onsdag 7. Mars:

I dag har jeg vært hos tante Sigrun og Sara, det har vært moro.

Vi kosa oss mye ute i snøen, jeg akte i en bratt skråning, satte meg så fast at tante Sigrun måtte komme oppi å hjelpe meg løs også.

 

 

 

Mandag 12. Mars:

I dag ble en av klassekameratene mine med meg hjem, det var moro. Vi spilte litt data, og lekte masse ute i snøen.

 

 

 

17. Mars:

I dag har vi feiret Oledemor Agnes sin 85 års dag. Det var i underetasjen i den omsorgsboligen hun bor i. Der fikk vi gryterett med tilbehør og mange hadde med kake. Det smakte godt og det var så moro å se så mange av tremeningene mine. Ja Anette og jeg kom godt overens, hun er ett år eldre enn meg og kjempe grei. Vi spilte Nintendo DS og koste oss...

 

 

Torsdag 22. Mars:

I dag ble jeg syk på skolen, jeg måtte ta drosje hjem siden vi ikke har bil hjemme nå, det er greit da siden jeg kjenner alle sjåførene. Når jeg kom hjem hadde jeg 39.5 i feber (ved 12 tiden) så jeg fikk febernedsettende. Ved 16 tiden hadde jeg 40.7 og feberen ville ikke ned så mye. Men nå har Jeanett nettopp vært syk med feber og mageproblemer så da er det vel det jeg også har fått. Lå bare å sløvet på sofaen resten av kvelden...

 

Fredag 23. Mars:

I dag er det skidag på skolen og jeg må være hjemme, det irriterte meg litt da, men med 40 i feber så har jeg vel ikke noe der å gjøre :O(

 

Lørdag 24. Mars:

Feberfri på kvelden, men nå har magen slått seg vrang...

 

Mandag 26. Mars:

Magen min er fortsatt løs så jeg må være i nærheten av do, men jeg fikk nå tatt meg en luftetur i dag når pappa skulle være ute. Tro det eller ei, men nå har vi startet å flytte vekk snøen selv siden sla ikke smelter den. Vi håper på å få den bort slik at vi kan få startet å lage oss en platting her.

 

 

 

 

 

danielshjerte.com