2006 juli

danielshjerte.com

 

Juli 2006

 

Lørdag 1. Juli:

I dag har Benedikte, Jeanett, mamma, pappa og jeg vært på tur. Vi kjørte opp på åsen og gikk der. På bildene under her kan du jo se at vi kosa oss :O) Det var en del spennende å se på, steiner og trær som måtte "prøves ut". Vi satte oss å rastet litt også, men da kom det så mye insekter så vi måtte gå derfra ganske fort. Så da endte det med at kjeksen ble spist "gående"... men det var jo koselig allikevel da!!

 

Mandag 3. Juli:

I dag fikk jeg brev om at skoleskyssen var ordnet... Nå blir det til at jeg får følge den drosja som henter en gutt lengre inn i vegen hos oss, det er kjempe kjekt for da går jeg bare på drosja her nede og er det for kaldt kan han hente meg hjemme. Mye bedre enn å ta skolebussen og så ringe etter drosje de dagene det er for kaldt eller jeg ikke er i slaget. Hadde jeg vært frisk hadde jeg ikke hatt krav på skoleskyss siden det bare er 1 1/2 km til skolen. Så dette var en "GLAD NYHET" for oss i dag :O)

 

Tirsdag 4. Juli:

I dag har jeg endelig fått fram bassenget mitt, det var godt altså. Fikk ikke orden på det største da for der manglet vi noen "propper" så da får jeg bruke det "lille" til vi finner dem. Det er stor nok da for Jeanett kan også ligge her :O) Jeg synes det blir for kaldt å springe i vannsprederen med kaldt vann, blir helt blå på leppene så mamma synes ikke det var noe OK så da kom heller bassenget frem.

 

 

Ved 18 tiden gikk mamma og jeg på dugnad på lekeplassen her på byggefeltet, skal bli moro når den er ferdig altså... blir sikkert ikke OK før enn neste år da. I går rakte de bort steiner og sådde gras der, så får vi håpe at det vokser fort opp.

Vi jobbet helt til 21.30, da gikk vi hjem og jeg badet en siste gang før sengetid, da var vannet så godt :O)

 

Onsdag 5. Juli:

I dag har Jeanett, mamma og jeg vært å besøkt oldemor Agnes, hun ble kjempe glad når vi kom :O)

Vi var hos henne i 3 timer, mamma hadde med kaker og vi ungene fikk brus og sjokolade :O) Så vi kosa oss skikkelig, jeg hadde med meg tegnesaker så jeg tegnet en tegning til oldemor. Mamma hadde ikke med kamera da (så klart) så det er ikke bilder fra dagen.

 

Torsdag 6. Juli:

I dag var Sara og tante Sigrun med Jeanett, mamma og meg på handletur. Når vi kom hjem stekte vi vafler og Sara og jeg spilte litt Super Mario :O)

Sara og jeg klare til å spille Vi er begge bitt av basillen og er like konsentrerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag 8. Juli:

I dag har vi vært på Hallingmarken, det er alltid moro altså!

Denne dagen var det Idol gjengen og Ravi og DJ Løv som var der. Under her ser du bilder av dem.

 

 

Konfransier under Idol sangene:

 

 

Til slutt var det Ravi og DJ Løv, Lage Fosheim var med på siste fremføring av Tsjeriåu (orginal med Monroes : Cheerio)

 

 

Det første jeg gjorde var å kjøre med pariserhjulet, tenk jeg turte det da... pappa og Benedikte ble med meg da... 8 runder ble det på oss :O)

Så kjørte jeg tog i 3 om ganger, og en annen karusell. Så spiste jeg popcorn og sukkerspinn :O)

 

 

Vi var ikke hjemme før kl. nesten var 01 og jeg sovnet ikke en gang på vegen hjem (over 1 times kjøring)... da var det godt å finne senga altså :O)

 

På veg hjem over fjellet ble det ganske kaldt i grunnen, her viser bildet 4 gradet men det var nede i 3 grader altså... midt på sommeren!!! Dette bildet ble tatt ved 0.16 tiden

 

 

Mandag 10. Juli:

I dag (kl. 8.30) kom bestefar å hentet Benedikte, mamma og meg for vi skulle besøke bestemor og bestefar. Vi har ikke vært hos dem på KJEMPE lenge for de har vært bortreist i over 1 mnd. Så i dag brukte vi dagen hos dem, ble der til kl. 18.00, da kjørte bestefar oss hjem. Vi var ute å plukket jordbær og kosa oss med dem, markjordbær altså. Vi gikk oss en tur til gapahuken også, der tok mamma disse 2 bildene.

 

 

Onsdag 12. Juli:

I dag har jeg vært i bursdag til Espen, han ble 6 år i dag og vi skal gå i samme klasse :O)

Jeg fikk sitte på med kameraten min Even og mammaen hans slik at jeg kom meg i bursdagen og det gikk greit. Jeg er ikke akkurat så glad for å dra noen steder alene da, men det gikk jo bra da. Var kjempe fornøyd over at jeg turte det (mamma masa og lurte meg til å gå da... )

Takk for at du ba meg Espen og takk for en kjempe morsom bursdag!!

 

Fredag 14. Juli:

I dag kom tante Sigrun og Sara tidlig hit, vi kosa oss sammen og var en tur borte på kirka for å hjelpe onkel litt der. Benedikte og jeg fikk bli med opp i kirketårnet, men jeg turte ikke lengre når jeg kom opp til orgelet og skulle videre opp for der var det trapp jeg kunne se igjennom... og det liker jeg IKKE.

Onkel Tore og Benedikte i toppen av tårnet

Så jeg ventet heller ved orgelet og så kirka fra "en annen vinkel enn jeg pleier". Onkel hadde funnet en liten flaggermus inne i kirka som han hadde tatt med seg ut og lagt i skyggen. Den måtte vi jo se litt på, den lå helt stille altså ellers tror jeg både tante og mamma hadde ropt HØYT. Så gikk vi hjem og spiste lunsj og kaker. Onkel hentet tante og Sara ved 16 tiden og vi ble alene igjen. Benedikte og jeg hjalp mamma med å pumpe luft i bassenget og fylle det med vann.

Etter barne-TV ble jeg mer og mer slapp og fikk vondt i hodet... mamma måte tempen og den var på 39 så da fikk jeg febernedsettende. Lå å snakket som en foss på sofaen så mamma sa at jeg skulle roe meg ned... så før mamma fikk sukk for seg sov jeg... utmattet og glovarm. Jeg fikk ligge på sofaen til mamma la seg og så fikk jeg jammen ligge inne hos henne i natt.

 

Lørdag 15. Juli:

Morgen: Jeg har fortsatt feber og må vel være litt inne en stund i alle fall sier mamma. Jeg har litt vondt i halsen, men jeg har tisser ofte i det siste så mamma lurer litt på om det er noe urinproblemer som forårsaker dette også. Jeg drikker ikke så mye at det tilsier at jeg skal gå så ofte på do.... får bare se det an utover dagen/helga.

Gleder meg til Jeanett og pappa kommer hjem i dag, savner dem veldig...

 

Mandag 17. Juli:

I dag er jeg feberfri, men jeg har fortsatt litt vondt i halsen og hadde vondt rett etter at jeg hadde tisset. Får se det an sier mamma slik at har jeg mer vondt når jeg tisser eller etterpå så skal vi levere urinprøve i morgen.

I går reiste pappa på jobb og Benedikte til farmor og det synes jeg er kjempe dumt. Liker ikke at pappa er SÅ mye på jobb nei. De kommer sannsynligvis hjem til helga da, men det er ikke sikkert. Godt at Jeanett er kommet hjem altså!!

 

Sara og tante Sigrun kom en tur til oss på ettermiddagen og da hadde Sara og jeg konsert. Vi spilte Wig Wam og sang!!

Det var moro altså, tante Sigrun filmet meg også så det blir spennende å se! Sara likte å krabbe opp på bordet også hun da så hun kosa seg ekstra... skjønner ikke hvem hun har lært å danse på bordet av... ;o) Jeg laget scene av stolene våre for vi måtte jo han en "platting" å synge på.

 

 

Onsdag 19. Juli:

I dag har Tor Erland, Jorunn Marie og Christoffer (kjæresten til J.M.) vært her. (T.E og J.M. er søskenbarna mine)

De kom en tur å spiste kake og det var moro, jeg kosa meg fælt altså!! Fikk låne en DVD, Robotene, av Christoffer som jeg har tittet på flere ganger. Jeg ble med dem på en liten kjøretur også for de skulle hente noe og kjøre Tor Erland hjem. Så når vi kom hjem hadde mamma ordnet med reker og loff til oss :O) Smakte godt selv om jeg ikke hadde så god tid til å spise da for Christoffer og jeg skulle spille Super Mario. Det var jo toppers da... moro når noen store blir med altså!! De reiste ved 21.30 tiden og da var det leggetid sa mamma... ja jeg fikk se på noe av Robotene filmen før jeg MÅTTE legge meg til å sove.

 

Fredag 21. Juli:

I dag har vi handlet og hatt besøk av bestemor og bestefar. Vi spiste lunsj sammen og jeg fikk kosa meg litt med dem. De skal reise på tur igjen over helga så da er det jo ekstra koselig å kunne ha litt tid sammen med dem.

 

Søndag 23. Juli:

I dag har jeg ventet og ventet på at søskenbarna mine Kim-Andrè, Kine Susann og Kevin med foreldre skal komme hit. Mens vi ventet spilte vi litt kort og vi prøvde å bygge "hus" av kortene. Jeg fikk det ikke til og ble ganske sint!!! Men Jeanett klarte det fint, se bare på bildene under her :O) Hun og Benedikte startet i det små med 2 og 3 etasjer og det fikk de greit til etter hvert. Jeanett fortsatte å bygge flere etasjer, vi var kjempe spente når hun satte på det siste kortet på 5. etasje, du ser på bildet under her at hun ble kjempe glad. Ekstra moro var det jo da hun klarte bygge opp en med 6 etasjer.

 

 

Når tante og de kom så var klokken ca 15. og det tordnet ute her.... ikke så ille da, men rett før de kom så startet det å regne også så da måtte vi være litt inne først. Etterpå gikk vi ut og kosa oss masse!! Kim-Andrè og jeg lekte med traktorer, hoppet på trampolina og lekte i sandkassa.

 

 

 

Mandag 24. Juli:

Vi gikk en tur til sentrum alle sammen etter at vi hadde spist frokost. Tante Iren spanderte is på oss og det var jammen godt siden det var så varmt.

Ellers gikk dagen til å leke og ha det moro!

 

Tirsdag 25. Juli:

I dag reiste søskenbarna mine hjem igjen ved 10 tiden, da blir det tomt og rart her. Mamma måtte ta noen ekstra bilder.

Takk for noen hyggelige dager!!

 

Vi kjedet oss slik at vi inviterte tante Kari og Co ned en tur, tante Kari og "onkel" Kjell var opptatte så Tor Erland kom en tur ved 12 tiden og ble til han skulle på jobb ved 14.30 tiden. Vi spiste vafler og kosa oss. Ved 15.30 tiden kom Jorunn Marie og kjæresten Christoffer hit så da ble det litt mer vafler. Satt ute å kosa oss og jeg fikk en "røykpakke" med tyggis + at vi alle fikk en ", melkekartong" med kuletyggis. Jorunn Marie og Christoffer hadde vært en tur i Sverige så de hadde kjøpt med seg godteri til oss :O)

 

Christoffer var mye sammen med meg på ting i dag også =o), det setter jeg så stor pris på. Satt mye å bare kosa meg på fanget til Jorunn Marie eller Christoffer også. Vi spiste pølse og pizza ute for vi ble jo sultne etter hvert. Ja og så hadde vi en liten vannkrig ;O) Det var litt moro da... bare ikke jeg ble våt. Det var Christoffer som startet med å helle litt vann på Jorunn Marie som lå på luftmadrass på bakken... så ble jammen Jeanett også med... de ble litt våte + stolputene ute... men det er jo så varmt at det tørker.

Vi spilte badminton klokka 22 om kvelden.. godt det er lenge lyst så mamma glemmer litt av tida ;o)

 

 

danielshjerte.com