2003 september - oktober

danielshjerte.com

 

September - Oktober 2003

 

Kommer mer tekst og bilder snart (feb 2015)

 

 

Torsdag 18. September:

I dag var webbisene mine Martin, Elisabeth, Camilla og mammaen deres her igjen. Det er så koselig når de kommer på besøk altså. Alle har noen å leke med :O) siden vi barna er i samme alder. Mamma hadde bakt muffins og vi fikk pølser.

 

Tirsdag 23. September:

I dag kom webbis Amalie og mammaen. De skal ligge over til i morgen for mammaen (Berit) skal ha Tupperware møte her. Det er så moro at de kommer på besøk og ekstra moro at de ligger over for da får Amalie og jeg masse tid sammen.

De dro ved 13.30 tiden på onsdag.

 

Torsdag 25. august:

I dag har vi hatt besøk av Randi, ei voksen dame vi er blitt kjent med gjennom hjemmesida mi. Randi og mamma har mailet sammen lenge.

Hun kom ved 10 tiden og ble til 14. Det aller beste med Randi er at hun har tid til oss barna :O) Det sette jeg STOR pris på altså.

 

Lørdag 27. September:

I dag, ved 15 tiden, fikk vi besøk av Alexander, Kristian og mammaen deres Kristin (pappas kusine) De skal være her noen dager :O)

 

Søndag 28. September:

I dag gikk vi oss en lang tur, kosa oss i skogen. Ellers har vi ungene lekt og kosa oss sammen.

 

Mandag 29. September:

I dag gikk vi alle en tur til sentrum for å handle litt, moro med litt shopping :O)

 

Tirsdag 30. September:

I dag måtte Alexander, Kristian og Kristin reise igjen, det blir så tomt i huset når de drar... vanskelig å leke alene når man har hatt noen med seg hele iden.

 

danielshjerte.com