2004 september - oktober

danielshjerte.com

September - Oktober 2004

 

Onsdag 1. september:

Koser meg litt inne med å spille på dataen, favoritten nå er Flåklypa spillet :)

 

 

 

I dag var jeg med tante Kari og mamma på blåbærtur, jeg fikk plukket noen bær da slik at jeg kan få rørt blåbær på

pannekakene i vinter :O) Det var så store og fine bær der så det var moro å plukke.

 

 

Lørdag 4. September:

I dag har jeg endelig fått sett det nye søskenbarnet mitt. Hun skal hete Sara, er hun ikke fin ?! Det ble tatt noen bilder da og under her kan du også få "se" henne.

 

Fredag 17. September:

I dag kom webbis Vilde og Charlotte igjen, Hildegunn og Atle (pappaen til jentene) var også med. De skal ligge over til i morgen, (reiste ved 16 tiden på lørdagen) Under her ser du noe av det vi gjorde mens de var her...

 

 

Onsdag 22. September:

Grattis med dagen i dag onkel Tore.

Først i dag kom Steffen ganske tidlig hit, allerede klokken 08. han skal være her alene i hele dag. Vi hadde en kjempe fin dag sammen, lekte og kosa oss masse. Benedikte hadde fri fra skolen i dag også så hun var med oss.

 

 

 

Etter at Steffen hadde reist hjem reiste vi i bursdagselskap til onkel Tore. Det var så moro å se Sara igjen synes jeg, oldemor var også der så jeg kosa meg masse.

 

Torsdag 23. September:

På ettermiddagen reiste jeg sammen med bestemor og bestefar for å plukke epler sammen med tante Kari. Ja du kan jo se under her hvordan jeg koste meg, det var kjempe moro altså. Disse epletrærne skulle tas bort så onkel Kjell kom å skar de ned med motorsag. Da var det jo kjempe lett for meg å plukke :O)

 

 

Fredag 25. September:

I dag har onkel Tore kommet med litt jord til oss, ja da kan du vel tenke deg hvem som har stått ute å sett på. Etter at han hadde kjørt noen lass med traktor og henger hentet han traktorgraveren sin og brukte den å jevne jorda utover med. For en topp dag!!

 

 

Søndag 26. September:

I dag har jeg vært i kirka å fått 4 års boka mi. Det var ganske spennende altså. Jeg satt mest borte hos bestemor, mamma satt på den andre siden av midtgangen. Jeg var med framme under reken også, presten satt på en stol framfor alteret og da ville han at alle som fylte 4 år dette året skulle komme frem. Han leste en fortelling for oss mens vi sto der. Etter noen salmer så ble det endelig turen for å hente boka mi. Jeg var den første om måtte fram fordi jeg var den første som var døpt av oss som var født i 2000. (jeg var jo bare 1 uke når jeg ble døpt) Inne i boka mi står navnet mitt, hvilken kirke jeg fikk boka i og datoen. Det fulgte også med en CD i boka, der er alle fortellingene fra boka så hvis ingen kan lese for meg kan jeg sette på CD spilleren og høre på i stedet.

Når vi var ferdige i kirka vart bestemor og bestefar med oss hjem (vi ba tanter og onkler også, men de kunne ikke) Vi serverte røkelaks og eggerøre... det er jeg kjempe glad i... aller best synes jeg laksen er. Ja mamma hadde bakt litt kake også som alle fikk servert etterpå.

 

 

Onsdag 29. september:

Søstrene mine har høstferie og det er godt.

I dag har vi vært på "høsttur" med bestemor, bestefar og søskenbarnet mitt Tor Erland. Bestefar og Tor Erland har bygd opp en "gapahuk" i skogen i dag, ja de hadde startet fra før da, men i dag ble den ferdig... mangler bare litt beis. Det var en kjempe fin tur, fint vær og vi hadde med mat og kaker/kjeks. Ja jeg hadde nå med meg leker også jeg da for jeg måtte også ha noe å gjøre mens bestefar jobbet.

 

 

Torsdag 30. September - 3. Oktober:

Torsdag kom Kristian, Alexander og Kristin (hun er pappa sitt søskenbarn) Vi har lekt og hatt det så moro, vi har lekt med lego, togbaner og vært en del ute. Jeg har vært litt forkjølet, men ingen feber.

 

Under her ser du bilder fra vi var på skattejakt på ett kjøpesenter og fra lekerommet der. Skikkelig moro altså! Piraten var kjempe tøff synes jeg, vi måtte gå rundt på senteret for å finne forskjellige bokstaver... her er de vi fant: I, T, P, A, R... så måtte vi finne ett ord av dem. Det måtte de store ungene hjelpe oss med da.. har du funnet ut hvilket ord det ble ? Ja det ble PIRAT. Alle som leverte inn "sjørøver konkurransen" fikk velge seg en premie fra skattekista. Jeg valgte meg noen klistremerker :O)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pappa, Jeanett og Benedikte ble igjen på kjøpesenteret for det skulle være "ballongslipp" med premier i, men vi gutta og mødrene dro hjem istedet.

Der fant mamma ut at vi kunne ha litt "ballongslipp" vi også så hun puttet litt godteri inne i ballonger og så måtte vi gutta sprekke ballongene for å få tak i godteriet... moro det altså. jeg prøvde å sette meg på ballongene men det hjalp ikke... Alexander hjalp meg til slutt så vi alle fikk sprukket ballongene og spist litt godteri.

 

Søndag 3. Oktober:

Nok en gang ble det stille etter at gjestene våre hadde reist så da tok pappa fram fotballspillet sitt så vi skulle prøve det. Vet du hva... jeg vant over pappa :O) Kanskje ikke så rart da når jeg ikke helt kan reglene... men men... det gikk bra og jeg fikk mål selv om jeg kanskje la meg litt mye over bordet.... ganske mye flaks !!

 

Tirsdag 5. Oktober:

Må bare ha med noen bilder fra jeg hjalp mamma med alt løvet som faller av trærne her.

 

Onsdag 6. Oktober:

I dag hadde vi det ekstra moro på Barnelaget, det var noen på "besøk" der så vi hadde noen leker. Det var blant annet at vi skulle kaste en terning på omgang (vi var delt opp i 2 lag) Den som fikk en 6 kunne springe fram til en boks hvor det var popkorn oppi og da måtte man spise så mye som mulig inntil nestemann fikk en sekser. Da satte den som satt å spiste seg ned sammen med de andre igjen å ble med på å kaste terning igjen. Jeg kom fram 2 ganger. Det var morsomt!! Ellers så sang vi mange sanger og jeg fikk leke litt med lekene der.

 

 

Søndag 24. Oktober:

I dag har jeg vært med på barnedåpen til Sara, først var vi i kirken så ved 13. tiden var det samling med god middag og etterpå GODE kaker.

Jeg lekte litt med Jonas og søstrene hans (tante Sigrun er tanta deres). Onkel Kjell fikk gjennomgå både av Jeanett og meg, vi satt på fanget og tullet masse. Vi ga Sara ett gullhjerte med en liten diamant på.

 

 

Onsdag 27. Oktober:

En fin høstdag, litt smak av vinteren er kommet. Det var 4.6 kuldegrader i dag tidlig. Bestemor og bestefar ble med mamma og meg på gåtur i dag og det var kjempe koselig. Godt å ha bestefar litt alene når man går på tur :O) Bestefar og jeg gikk litt opp i skogen for å finne noen frosne tyttebær... bestefar liker det, men ikke jeg!! Det var mange sølepytter som var islagt og ALLE ville jeg gjerne ødelegge... men da sa mamma stopp, hun ville gå på tur ikke bare stå å vente på meg ved hver sølepytt. Jeg klarte nå å ødelegge noen da :O)

Takk for en fin dag til dere, bestemor og bestefar.

danielshjerte.com