2002 juli - august

danielshjerte.com

Juli - August 2002

 

Kommer bilder snart (mars 2015)

 

Torsdag 4.Juli:

 

I dag dro vi hjem fra setra, blir godt å sove hjemme og kose seg med lekene sine igjen.

Når vi dro hjem var det ett hoppeslott ved den ene butikken, det MÅTTE vi jo bare prøve :0)

 

 

Lørdag 6. Juli:

I dag dro vi til Langedrag dyrepark. Her var det mange fine dyr... noen kunne vi klappe og kose med og andre var bak høye gjerder for de var farlige.... Geiter var håpløse når vi skulle spise... de synes jeg ble litt vel voldsomme når de prøvde ta maten min når jeg satt i vogna og klatret opp på bordet. Ble litt redd dem jeg da så jeg måtte gråte litt... Eier visst ikke bordskikk de ;0) Fikk ikke tatt bilde av det da for da ble vi så opptaatte med å ordne til så geitene ikke skulle spise maten vår.

 

Mandag 8, - Onsdag 10. Juli:

Disse dagene har vi ungene og mamma vært hos bestemor. Kos oss masse!!

 

Torsdag 11. Juli:

I dag har vi vært på Hallingmarken, det var gøy!!

 

Mandag 22. - torsdag 25. Juli:

Disse dagen har pappa sitt søskenbarn Kristin vært her med sønnene sine Aleksande og Kristian. Alltid koselig når de kommer, vi ungen leker ute, inne og spiller tv spill.

 

Tirsdag 30. Juli:

I dag har vi vært hos tante Sigrun og onkel Tore. Onkel skulle grave en del hos dem og da tenkte tante at jeg gjerne ville se litt på... var ikke sen om å ville opp dit da nei :0) Gravemaskin er jo så kult å se på...

Jeg fikk også bade litt i balja til tante Sigrun... det var godt med boblebad

 

 

Onsdag 31. Juli:

I dag har vi hatt besøk av ei kjempe koselig dame som mamma er blitt kjent med gjennom hjemmesida mi. Det var en kjempefin dag. Takk for at du tok deg tid til å besøke oss Randi.

 

Torsdag 1. August:

I dag har vi vært hos tante Kari, koste oss masse der.

 

Tirsdag 6. August:

I dag var vi å badet , det er godt!!

Etter badingen var vi en tur hos tante Sigrun og onkel Tore.

Onsdag 7. August:

I dag har vi bygd sandkasse, det skal bli så moro å ha ett sted hvor jeg kan leke med biler. Da kan jeg laste opp litt grus og kjøre det av gårde og virkelig kose meg.

 

Torsdag 8. August:

Har lekt og kost meg i dag, ja og så laget pappa lokk til sandkasssa mi slik at ikke kattene rundt her kommer å bæsjer i sandkassa mi.

 

Fredag 9. August:

 

I dag har det vært mange her å lekt med oss. Jeanett har hatt to klassevenninner på besøk. Tante Sigrun, Steffen og mammaen Ann Kristin og søskenbarnet mitt Jorunn Marie har vært her og naboguttene Espen, Morten og broren til den ene vennonna til Jeanett + tre unger i vegen som er utenlandske. Har kost meg MASSE og det har vært så gøy med sandkassa!!

På bildet over her ser du Ann Kristin, Jeanett, Jorunn Marie og Benedikte. (Steffen og jeg er i sandkassa så klart)

 

Lørdag 17. August:

I dag kom pappa hjem med lastebil :0) Det er alltid topp!!

 

MAndag 19. August:

I dag er det skolestart for søstrene mine. Jeanett i 3 kl. og Benediktei 1. kl. Jeg var kjempe heldig, fikk bli med pappa på lastebil tur siden mamma skulle følge Benedikte denne første dagen. Vi var en tur til Hol så til Gjøvik, Oslo, Gjøvik så hjem med privatbil. Kastet opp rett før vi var hjemme... godt det bare var 500 meter til vi var hjemme og at det ikke vaar på starten av turen. I lastebilen sitter jeg jo så høyt og har god oversikt så der gikk det kjempe bra.

 

 

 

 

Mandag 26. August:

I dag dro Steffen, mammaen, mamma og jeg opp til tante Sigrun. Tante Kari kjørte oss. Søstrene mine kom opp til tante Sigrun med skolebussen etter at skolen var slutt. Vi gikk hjem derfra ved 19.30 tiden.

 

danielshjerte.com