2010 november - desember

danielshjerte.com

November - Desember 2010

 

1. - 19. November:

Jeg er på Geilomo Barnesykehus

 

Tirsdag 2. November:

I dag har det vært en vanlig skoledag. Mamma har vært på Gol så jeg fikk meg ny lue i dag for den andre har jeg mistet... muligens glemt på Tropicana.

 

Søndag 7. November:

I dag gikk vi en lang tur til Vestlia høydepark, det var ganske spennende. Først ville jeg ikke prøve i hele tatt, så mamma ga seg ikke så jeg prøvde meg i "test" banen.

 

 

men til slutt overvant jeg redselen og tok den høyeste banen... 5-7 meter over bakken :O)

Her har jeg klatret fra bakken og opp stigen, på bildet kobler jeg sikkerheten fast i vaieren....

 

 

Kjempemoro og skummelt på samme tid...

Bildene under her taler vel for seg selv...

 

 

 

 

Den lange "skli" banen var bare en topp opplevelse.... er så glad jeg turte å ta runden. Det å sveve slik over bakken var helt fantastisk :O)

 

 

Mandag 14. November:

På kvelden hadde jeg så lyst til å gå på skøyter istedet for ballspill, siden ingen av lederne kunne bli med meg ble mamma med. Romkameraten min g pappaen hans ble også med.

Klikk på bildene under her for å se større bilder.

Fredag 19. November:

I dag kom mamma og jeg hjem fra Geilomo barnesykehus. Det blir godt å være hjemme, men jeg kommer til å savne de andre barna der. En annen ting jeg kommer til å savne er lettheten med å komme seg til aktivitetene jeg skulle på.

Mamma kommer til å savne alle de voksne, ble mye turgåing, håndarbeid og prating der ;O)

 

 

Tirsdag 14.desember:

I dag var jeg på Rikshospitalet på kontroll. Jeg har det bra, vokser, er nå 151.5 cm, metningen er på 95 og blodtrykket er Ok.

Jeg må tilbake til våren på ekstra kontroll da for Aortaen min hadde utvidet seg litt. Godt det skal bli kontrollert litt ekstra da. Jeg føler meg litt mer sliten nå enn før jeg dro til Geilomo, men det er kanskje bare det at jeg må være så mye inne siden det har vært så kaldt her.

Må takke kardiologen "min", dr. P. Hagemo, for at han har tatt undersøkelsene på meg. Han har vært med på operasjonene mine og hatt de fleste kontrollene etter det, spesielt de siste 5 årene. Han skal slutte på Rikshospitalet, noe jeg og foreldrene mine synes er kjempe dumt.

 

Kardiologen snakket med meg om det å bli sistemann i løp og annen sport... ikke alltid like moro det da. Men han sa til meg at det var ikke min skyld, men at hjertet mitt ikke klarte å jobbe slik at jeg kunne springe lenge og fort over lang tid....

Det var slik de sa på Geilomo også, at intervall trening og sport hvor jeg kan bestemme litt selv når jeg trenger pause som er fint for meg.

 

Jeg var på 3D-mølle test, gikk greit denne gangen også, men jeg synes ikke det er moro (liker ikke å ha masken på) Jeg fikk de samme resultatene i år som i fjor.

 

Onsdag 15. desember:

I dag har jeg hatt besøk av en klassekamerat, det er kjempe moro!!

Han og jeg tok drosja hjem etter skolen, heldigvis plass til oss begge. Vi koste oss med lek, spill og til slutt litt lekser... som ikke er så kos da. Når mamma kom hjem, ved 15.30 tiden, ble det middag... kyllingvinger og pommes frites :O)

Takk for en kjempefin dag kamerat!!

 

 

Fredag 17. desember:

I natt har det vært noen rundt i huset vårt.....

Når mamma sto opp ved 6.30 tiden fant hun ett lite kort i gangen utenfor dodøra oppe, så i trappa lå det ett omslaget til en bitteliten bok og nederst i trappa lå en papirlapp.... HMMMM Det var da rart... men det var det kanskje ikke.... mamma hadde ikke lukket døra til Timon om kvelden så han hadde vært litt rundt i hele huset i natt.... :) Hadde kost seg skikkelig, funnet noen av mamma sine tråsneller og tatt de med seg til buret og virkelig kost seg med frukten på stuebordet.... som du ser på bildet under her. Heldigvis hadde det gått bra med han...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Før skolen hjalp jeg mamma å ta ned litt julepynt fra kottet, så etter skolen var en del av huset alt pyntet. Alt skal være klart her til bursdagen til mamma i morgen :O) I morgen tidlig blir det vel å pynte juletreet :O)

 

 

Det beste jeg vet er å hjelpe til med julekrybba og julelandsbyen!!

 

 

Hjertelig takk til familie, venner og noen fra Geilomogjengen som har sendt oss kort som kan pryde veggen vår :O)

32 henger på veggen og så er det 5 kort/julebrev i julehjertet jeg laget når jeg gikk i barnehagen :O)

 

 

Og jeg fikk henge på "oldemorjulekula" i år også :O)

 

 

Fredag 24. Desember:

Endelig!! I dag er det julaften. Jeg var oppe tidlig for å sjekke om det var julegave under treet i år også... Det var det, bare ikke direkte under juletreet. Julestrømpene var klare også :O) Mye godteri og litt frukt. Farmor og bestefar Jan Ivar hadde med nissehodene når de var her og de har vi spart til nå... men i dag blir nok nisselua tatt av hodet :O)

I år fikk jeg Lego tog... topp!! Har ønsket meg det en stund, startet å bygge med en gang. Jeanett fikk Nintendo DS XL (Mario utgaven) og Benedikte fikk tegnebrett til dataen... alle ble glade og fornøyde :O)

 

 

Så var kvelden her, mange pakker ventet under treet mens vi spiste middag og dessert. Etter at alt var ryddet bort etter maten ble det litt fotografering før pakkene endelig kunne deles ut. Det var jeg som leste merkelappene og delte ut pakkene i år :O)

Tusen takk for alt jeg fikk til jul. Jeg fikk diverse klær, lommeknivsett, lego, penger, bøker, kopp, DVD, lommevarmer og leker :O)

 

 

Torsdag 30. Desember:

Vi feiret pappa sin bursdag i dag, han har den først på mandag 3.januar, men da er jo han på jobb. Jeg tok jobben med å pynte selve marsipankaka da... og da blir det LFC(Liverpool) så klart ;O) Ble ikke så mange gjester da, bare bestemor, bestefar og tante Kari.

 

 

 

Fredag 31. Desember:

Nyttårsaften

Tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus kom innom på dagen for å levere gave til pappa og da fikk de litt kake også... var rikelig igjen siden det var så få her i går. Kosa oss og pratet, Sara og Markus var med å spille og leke ;O)

På kvelden spiste vi kalkun og koste oss med litt kortspill og tv. Ved 23.30 tiden gikk vi ut, Benedikte og jeg akte litt og Jeanett fikk funnet seg en plass for å ta bilde av fyrverkeriet. Vi hadde bare stjerneskudd i år, men det var mange fine fyrverkeri rundt oss så det ble mye å se på allikevel. Det er Jeanett som er fotograf på alle bildene her, bortsett fra de to med Jeanett.

Jeg la meg ved ett tiden... da var jeg litt trøtt, men hadde lyst til å være lengre oppe så klart ;O)

danielshjerte.com