2004 juli - august

danielshjerte.com

Juli - August 2004

 

 

Fredag 2. Juli:

I kveld har jeg vært på Hallingmarken sammen med Jeanett, Benedikte, mamma og pappa. Vi fikk sett og hørt på Idol gjengen (2004 gjengen)

Det var kjempe moro der, jeg fikk kjøre litt karuseller og jeg tok litt lodd, vant noen småpremier da.

 

Tirsdag 6. Juli:

I dag fikk jeg besøk av webbisen min Amalie, det var koselig og jeg ble kjempe glad da jeg hørte at de skulle overnatte til og med. Amalie fikk sove i min seng da :O)

 

Onsdag 7. Juli:

Amalie og jeg lekte i dag også, ved 15 tiden måtte de dra. Takk for to hyggelige dager.

Ved 16 tiden tuslet vi ned til Steffen og dem for vi skulle få pizza der i dag :O) Det var moro en stund, men vi gutta kom ikke helt overens etter hvert. Så ved 19 tiden tuslet vi hjem.

 

Torsdag 8. juli:

I dag reiste vi til setra ved 13 tiden. Jeg fikk det nye setet mitt først så jeg satt trygt og godt på hele turen. Vi skal sove her til i morgen. Benedikte lå i overkøya og jeg delte underkøya (2 senger inntil hverandre) med mamma og pappa.

 

Fredag 9. Juli:

Vi reiste fra setra og rett til bestemor og bestefar, der var Jeanett (hun var ikke med på setra turen). Vi reiste rett fra Bestemor og bestefar til tante Sigrun og onkel Tore. Vi var også innom tante Kari og onkel Kjell på veg hjem så vi var ikke hjemme før ved 21 tiden.

 

Onsdag 14. Juli:

I dag kom webbisene mine Vilde og Charlotte (og mammaen til Vilde, Hildegunn). Vi gikk oss en tur, det vil si Vilde og jeg syklet. Vi gikk til vannet og kosa oss med å "fiske" med pinner. Når vi kom hjem fra turen ble Vilde mer og mer syk og det endte med at Vilde, Hildegunn, mamma og jeg reiste på legevakta. Der fikk Vilde litt medisiner så hun skulle bli bra igjen i halsen sin.

 

Fredag 16. Juli:

Vilde er bedre så vi koser oss ute i det fine været. Vi har hatt vannkrig med den ene nabogutten.

 

Tirsdag 27. Juli:

I dag har jeg hatt besøk av Andrea (hjertebarn) igjen, det er kjempe koselig altså. Vi har lekt med koppestell og kosa oss. Hun hadde med seg bestemoren og mammaen sin. Vi spiste vafler og melon :O)

 

Jeg har sluttet helt med bleier denne sommeren, ja jeg har ikke brukt bleie på dagen på lenge da, men natten har jeg brukt for sikkerhetsskyld. Nå er det slutt, jeg har vært så flink, har ikke tisset i sengen en eneste gang :O)

 

Lørdag 7. August:

I dag skulle egentlig webbis Martin og Co komme, men Martin var ikke helt i slaget så de kunne ikke komme.

Vi reiste å kjøpte oss ny data for den gamle er så "tullete" blitt.

 

Fredag 13. August:

I dag reiste Benedikte, mamma og jeg en tur til bestemor og bestefar. Jeanett og pappa kom å hentet oss der når pappa var ferdig på jobben.

 

Mandag 16. August:

I dag kom "tante" Edith (farfars tante) innom når hun skulle hjem fra setra. Hun skulle bli her til onsdag sa hun. Vi var mye ute å koste oss, "tante" Edith hjelper til å slenge tau slik at vi ungene kan hoppe litt... det er ikke lett altså... jeg klarte å hoppe over en gang.

 

Lørdag 21. August:

Bestefar har vært her å hjulpet pappa litt med snekring, bestemor og mamma har malt litt. Når de skulle ta en liten "ispause" skulle jeg hjelpe litt til med å slå opp stolene og det gikk ikke så bra. Jeg fikk meg en skikkelig "blåveis"... ja det ser du på bildet under her.

 

Søndag 22. August:

Endelig i dag kunne webbis Martin og Co komme, det var kjempe moro altså. Jeg fikk en kjempe fin verksted hall, det fulgte med en hjelm til meg også :O) De ble her i noen timer og det var så moro altså. Pappaen til Martin hjalp meg å sette sammen verkstedhallen... det synes jeg var moro.

 

Mandag 23. August:

I dag har jeg fått ett nytt søskenbarn :O) Tante Sigrun og onkel Tore fikk ei lita jente. Gratulerer så mye til dere!!

 

Onsdag 25. August:

I dag kom tante Iren, Kim-Andrè og Kine Susann hit. De blir her til søndag.

 

danielshjerte.com