2007 november - desember

danielshjerte.com

 

November - Desember 2007

 

Tirsdag 6. November:

I dag har jeg vært på barneidretten igjen, pappa var med denne gangen også. Det er kjempe moro der synes jeg.

 

Søndag 11. November:

I dag fikk vi en trist beskjed, oldemoren min døde i natt. Hun ble 85 år så hun var jo gammel, men det er trist allikevel. Hun og jeg hadde ett eget vennskap, jeg hjalp henne med veske og krykke.

 

Fredag 16. November:

I dag har jeg vært i oldemor sin begravelse. Det var trist, men fint allikevel.

I kirka la alle vi oldebarna en rød rose på oldemor sin kiste, mens barnebarna tente lys for henne. Etter at vi hadde gjort det skulle alle stå rundt kista mens teksten fra kransen ble lest opp. Det var 18 barnebarn og 30 oldebarn der så det var mange som sto rundt kista.

Etterpå ble familien samlet på bedehuset og det var fint å treffe igjen de jeg ble kjent med på familietreffet i sommer.

 

Tirsdag 20. November:

Har vært på barneidretten i dag, ganske sliten, men det er jo så moro!!

 

Onsdag 21. November:

I dag har jeg vært med pappa på jobb fra 11 til 14 og det er moro.

Møtte mamma slik at vi gikk hjem sammen etter at hun var ferdig på jobb.

 

Søndag 2. Desember:

I dag oppdaget jeg at jeg hadde en stor blemme på leggen min etter at jeg hadde vært ute. Jeg hadde ikke merket noe til det når jeg var ute, men synes det var litt rart når jeg kom inn. Du kan se bilde av leggen min under her. Blemma er ganske stor så mamma har bygd litt kompresser rundt og plastret over for at ikke noe skal klemme på såret. Blir nok vanskelig å bruke sko på skolen i morgen.

 

 

Lørdag 15. Desember:

I dag har mamma tatt noen bilder av meg ute i snøen... med nisselue... jeg er ikke den letteste å ta bilde av da, men her ser du i alle fall noen av dem.

 

 

 

Fredag 21. Desember:

Endelig nå var det tid for juletrepynting :O) Benedikte, pappa og jeg pyntet det, mens mamma pyntet resten av huset. På bildet under her mangler treet glitter...

 

 

Mandag 24. Desember:

I dag er det endelig julaften!! Denne dagen har jeg ventet lenge på :O)

 

 

Under her ser du bilde av oss ungene ved juletreet, rett før vi skal starte å pakke opp gavene.

 

 

Torsdag 27. Desember:

Endelig har jeg fått noen bilder av treet "mitt". Mens mamma og pappa var i Oslo tidligere i desember var jeg hos tante Kari og "onkel" Kjell og da var "onkel" Kjell og jeg å fant ute juletre til oss. Det var moro... ble ganske koselig med treet ute. Siden det har vært så kaldt i hele desember her så har det ikke blitt til at vi har tatt bilde, men i går var mamma og jeg ute på kvelden og da hadde hun med kamera så da ble det bilder ved treet.

 

 

Mamma og jeg laget en liten snøhule også... er ikke så mange steder det er nok snø her ute enda så derfor er det ikke store hula, jeg har laget ett hull i taket til "pipe" ... ble så stort at jeg kan krype gjennom det til og med ;o)

 

 

Søndag 30. Desember:

I dag feiret pappa bursdagen sin. Bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, tante Sigrun, onkel Tore og søskenbarna mine Tor Erland og Sara var her. Vi spiste litt mat først og så ble det kaker til slutt. Sara og jeg lekte en del dammen, blant annet rie hun på ryggen min. På det ene bildet under her overfaller hun meg også. Perlekjede Sara har på seg er det jeg som har laget til henne... hun fikk det av meg til jul.

 

 

danielshjerte.com