2010 januar - februar

danielshjerte.com

Januar - Februar 2010

 

Fredag 1. Januar:

Godt nytt år alle sammen!!

 

I dag har vi hatt selskap for pappa (han har bursdag på søndag).

Bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, Tor Erland, Kristine og Runar (Jeanett sin kjæreste) var her. Kjempekoselig, vi spiste diverse varm og kald mat og kaker. Alle var bedt til kl 14 og de siste reiste ved 20 tiden så det var kjempe koselig.

Hadde ikke batteri i kamera derfor ingen bilder :(

 

Lørdag 2. januar:

Var på shopping, fikk endelig kjøpt meg slik fotballkort som "alle" samler på. Kjøpte meg en boks med 60 kort i og en perm å ha dem i + noen mindre pakker. Så på tirsdag skal jeg ha den med på skolen og bytte noen av de jeg har 2 av. Heldigvis var det noen Liverpool kort også der...

 

Mandag 4. Januar:

Det er kaldt ute om dagen -30 på morgen!!

I dag har jeg gjort litt husarbeid sammen med mamma og spilt litt TV-spill. Det er planleggingsdag på skolen, mamma har fri i dag også. Bestemor kom hit ved 14 tiden og bestefar kom litt over 16. Da spiste vi middag sammen og drakk litt kaffe før de dro hjem.

 

Fredag 15. Januar:

Nå er sommerferien i boks, det blir en uke i Danmark. Det gleder jeg meg til altså. Skal bo i nærheten av Fårup sommarland så da kan vi dra dit noen ganger... Vi har vært på Fårup før så der vet vi det blir gøy!!

 

Søndag 17. Januar:

I dag har jeg fått ett større TV til rommet mitt + ett TV-bord. Fikk det av søskenbarnet mitt Jorunn Marie for hun skal flytte til kjæresten sin. Han har jo stort tv selv så da kunne jeg få det gamle... OK synes jeg siden den gamle TV'n min er litt "kranglete" når jeg skal spille tv-spill.

 

Onsdag 20. Januar:

Ved 01 tiden i natt våknet jeg med hes hoste og litt feber... vondt å puste...

Det roet seg litt når jeg fikk vært litt oppe. Ble hjemme fra skolen. Hadde temp. over 39 til kvelds.

 

Fredag 22. Januar:

Nå er jeg feberfri, men blir hjemme i dag også for sikkerhetsskyld. Er litt hostete, men ellers OK.

 

Lørdag 23. Januar:

I dag hadde vi selskap her for bestemor (65 år 25/1) og Benedikte (13 år 28/1). Alle kom og det var koselig!!

Det ble servert litt diverse mat, bestemor hadde også med litt og så ble det kaker til "dessert".

 

Onsdag 27. Januar:

I dag har jeg hatt skigym, heldigvis ble det så mildt (-10) at jeg også kunne bli med på det. Det er gøy å ha skigym synes jeg. Da er vi ett sted hvor det er kjørt opp løype og det er laget ett lite hopp og "kulebakke". MORO!!!

 

Torsdag 28. Januar:

 

Gratulerer med dagen Benedikte!!

 

Mandag 1. Februar:

I dag var vi en tur hos tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus. Sara var ivrig når vi kom for vi MÅTTE komme inn i stua... der sto det en helt ny sofa. Det var viktig å få vist fram. Vi fikk servert klubb (komle, raspeball) når vi kom dit og det var kjempe godt med primsaus. Mamma pleier ikke lage det så derfor blir vi bedt til tante Sigrun eller bestemor noen ganger når de skal ha det. Ellers lekte og kosa vi oss. Onkel Tore kjørte oss hjem på ved 19.30 tiden (hentet oss ved 15 tiden).

 

Onsdag 3. Februar:

Søskenbarnet mitt Jorunn Marie, hennes samboer Svein og hennes datter Emma kom en tur ved 16 tiden og ble til 20.40. De hadde med Cola og is så her ble det kos!! Jeg satte på "SE OPP" filmen så Emma, Svein og jeg fulgte med på den. Jorunn Marie og mamma bare snakket de...

 

Tirsdag 9. Februar:

I dag ble Sara med mamma hjem etter barnehagen, det var koselig. Tante Sigrun og Markus kom også. De ble til ved 18 tiden for da kom onkel Tore hjem fra møtet for å hentet de.

 

Fredag 12. Februar:

I dag har mamma bakt og ordnet her til Bendikte sin vennebursdag i kveld og til min familiebursdag i morgen. Søskenbarnet mitt Tor Erland og samboeren hans Kristine kom ved 19 tiden og ble til etter min sengetid. Jeg fikk 2 t-skjorter og en genser av dem. De kan ikke komme i morgen derfor kom de hit i kveld... det var koselig synes jeg. Da feiret vi litt dagen min med muffin og brownie :)

 

Lørdag 13. Februar:

I dag fyller jeg10 år

Det ble feiret med familien i dag. Mamma var på jobb først, men kl 16.15 kom gjestene en etter en. Det var på tide synes jeg!!

Av bestemor og bestefar fikk jeg 2 t-skjorter, penger, lommebok med notatblokk og kalkulator og en "monster" Lego. Av farmor og bestefar Jan Ivar fikk jeg penger i posten (siden de ikke bor her i nærheten). Av onkel Tore, tante Sigrun, Sara og Markus fikk jeg en bil som er radiostyrt... den kunne til og med stå på veggen!! Tante Kari og onkel Kjell fikk jeg genser og penger. Tor Erland og Kristine var innom i går kveld og av de fikk jeg en hettegenser og 2 t-skjorter. Jorunn Marie, Svein og Emma var innom og hengte gave på døra vår i dag når pappa og jeg var å handlet... i den var det 2 DVD med Michael Jackson. Emma var med sin bestemor (min tante kari) i selskapet.

 

Jeg fikk bursdagslysene av bestemor og bestefar, litt kuuult med navnelys da. Tusen takk til dere!

 

 

 

Av mamma, pappa og søstrene mine har jeg foreløpig bare fått et blad med "biler", altså Biler (Disney Cars) til å bygge opp av papp. Ganske moro!!

 

Mandag 15. Februar:

Når jeg kom hjem fra skolen i dag så lå det ei pakke å ventet på meg =) Det er alltid moro! Uten på konvoluttpakken var det limt på en kul giraf med pakke på ryggen. Inni pakken var det en kjempe tøff HOT WHEELS bil. I pakken var det også ett kuuult kort med en hyggelig gratulasjon skrevet inni

Du kan se det på bildet under her.

Pakken var fra min "hjertevenninne" Isabell Mari (hun har samme hjertefeil som meg)

 

Tusen hjertelig takk for bilen, Isabell Mari, du er kjempe grei!!

 

 

Søndag 14. Februar:

Gratulerer med 21 årsdagen din Tor Erland!

I dag er det også Morsdag, Valentins dag og Fastelaven.

Jeg hadde laget morsdagskort til mamma på skolen, det fikk hun på morgene når hun og jeg sto opp. Så ble det frokost før vi reiste til bestemor med morsdagsgave. Der fikk vi boller med krem blant annet. Vi hadde med litt rester fra i går dit også. Var der ett par timer før vi reiste hjem og spiste kylling :O)

 

Onsdag 17. og Torsdag 18. Februar:

Disse 2 dagene har jeg vært vaskehjelp sammen med mamma på kvelden. Har vært med henne på jobb. Litt moro da, men man blir litt sliten av å gå til og fra og vaske i noen timer altså... det er nok ikke drømmejobben min.

Ellers har jeg det bra om dagen, koser meg ute på skolen nå som det er litt mildere. Er så godt å slippe å være inne altså... DET er kjedelig å være inne og se de andre koser seg ute!!

 

På mandag (22/2) skal jeg ferie 10 års dagen min med klassen rett etter skolen og det gleder jeg meg til. Håper alle kan komme!!

 

Fredag 19. Februar:

Når Jeanett kom hjem i dag fikk jeg denne lua av henne i bursdagspresang :o)

Det er en Super Mario lue og DEN synes jeg er kjempe KUUUL!!!!

 

 

Mandag 22. Februar:

I dag hentet pappa oss i klassen etter skolen og kjørte oss hjem i to omganger. Det var 11 av 13 som kom i bursdagen min. Først hadde vi pakke utdeling, jeg fikk en Liverpool plakat, en pakke med tattoo tusjer og 850,- kroner.

Så ble det mat, pølse og hamburger.

 

 

Etter litt lek og spilling så ble det kaker, sjokoladekake, muffin og boller med og uten sjokoladebiter. Litt godt og diverse kjeks ble det også :o)

 

Her er bilde av plakaten, tattoos tusjene og kortene.

 

Etter klassebursdagen ba vi tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på restekake bursdag.

 

 

 

danielshjerte.com