2002 november - desember

danielshjerte.com

November - Desember 2002

 

Lørdag 2. November:

I dag skulle jeg vært i bursdag til Steffen, men så fikk han omgangssyke så da ble det ikke noen fering av dagen han i dag.

 

Tirsdag 5. November:

Kontroll av hjertet mitt på Rikshospitalet i dag. Alt var bra, jeg er 96 cm lang, veier 16.8kg blodtrykk på 100/57

 

Lørdag 16. November

I dag reiste vi til farmor og bestefar Jan Ivar. Vi skal bo hos dem for vi skal i barnedåpen til Ole Marius. Det er barnebarnet til bestefar Jan Ivar. (sønn til Jan Helge og Helene)

Søndag 17. November

I dag har jeg vært i barnedåpen til Ole Marius, det var gøy :0) Jeg lekte med alle de andre barna og koste meg masse.

 

Fredag 20. Desember:

I dag reiste vi til farmor etter at skolen var slutt. Vi reiste innom tante Edith på vegen og dit kommer også farmor. Var der fra 17-20. Jeg sovnet på veg ut til farmor, men det gikk bra :)

 

Lørdag 21. Desember:

I dag reiste vi en tur til "onkel" Øystein. Han er ikke onkelen vår, men en kamerat av pappa, men er som en onkel for oss ungen. Jeg fikk låne Onkel Øystein sin Tigergutt, det er den beste figuren i verden for tiden. Trykker den ned på hodet så hopper den og lager Tigergutt lyder :0)

 

Vi dro en tur innom pappa sin tante Britt og onkel Egil, alltid koselig å dra innom dem :0)

 

Søndag 22. Desember:

Bildene under her ble tatt før vi reiste fra farmor og bestefar Jan Ivar

 

I dag reiste vi hjem, ble en lang slitsom tur hjem. Vi hadde kjørt litt over en time når jeg kaster opp, så Benedikte :0(. Alt ble skiftet , men jeg måtte sitte uten setet mitt resten av vegen. Tror mange lurte når de så meg stå bare i bleia med bildøra åpen i flere kuldegrader... men jeg måtte jo få skiftet alt tøyet.

Vi stoppet på Hønefoss for å spise litt... regnet bare med det var bilsyke på oss. Gihh greit resten av turen, men så fort vi var hjemme så kastet jeg opp igjen... brakk meg omtrent hvert 5.minutt til det ble kveld. ALTjeg spiser og drikker kommer i retur etter ett par minutter.... Heldigvis klarte jeg å sovne på sofaen ved 21.30 tiden.

 

Mandag 23. Desember

Jammen er det lille julaften i dag, men jeg klarer ikke glede meg over det. Kvalm i dag også... og magen min bare renner, jammen godt jeg bruker bleie altså. Blir kvitt oppkasten tidlig ettermiddag, men orker ikke spise så mye.

 

Tirsdag 24.Desember:

JULAFTEN

Fikk en pakke og julestrømpe på morgenen.

 

Jeg er ikke helt i slaget, men pakker hjelper alltid. Er så slapp at jeg ikke orker så mye på dagen, ligger en del på sofen men ble litt gira når det endelig ble pakkeutdeling. Men før det spiste vi middag, jeg orket ikke så mye.

 

Kommer mer tekst og bilder snart (feb 2015)

danielshjerte.com