2009 juli - august

danielshjerte.com

Juli - August 2009

 

Torsdag 2. Juli:

På ettermiddagen i dag fikk vi besøk av kameraten min Steffen som bor langt unna. Mammaen hans Ann Kristin og venninna Tove og hennes barn Tina og Kristoffer var også med. Vi kosa oss med litt mat og kake. Det var så koselig å se de igjen, men dessverre reagerte Steffen allergisk på noe så han måtte ligge litt på sofaen med kald klut over øynene.

Takk for at dere tok turen innom, hyggelig å bli kjent med Tove og familien også ;O)

 

 

Lørdag 4. Juli:

Ved 16. tiden dro mamma og pappa for de skulle i bursdag til en av naboene våre som fylte 50 år.

Bestemor og bestefar kom å spiste pizza med oss ved 17 tiden. Vi så på film sammen, Istid I, den er kjempe kul synes jeg. Bestemor og bestefar dro ved 21.30 tiden. Benedikte lå inne på rommet mitt i natt så vi tullet og pratet til klokken var over midnatt....

Det var greit å være alene, men det er litt skummelt også synes jeg... er litt redd for torden blant annet.

 

Mandag 6. Juli:

I dag ble vi bedt opp til tante Sigrun og co. Fikk sitte på med onkel Tore opp så slapp vi å gå ;O)

Ved 18 tiden, når vi skulle sette oss til å spise kake og vaffel, plinget mobilen til mamma. Det var tante Britt og onkel Egil til pappa. De satt utenfor huset vårt, de hadde vært på en rundreise og ville stikke innom oss. (De bor 2 og en halv times kjøring fra oss). Da kjørte onkel oss hjem. Britt og Egil ble sittende til 20.30 tiden og det var kjempe koselig.

 

Onsdag 8. Juli:

I dag har vi hatt besøk av tante Sigrun, Sara og Markus. Sara kom først, alene opp bakken for tante måtte bort på jobben til onkel Tore. Når Sara så vi sto i vinduet, "giret" hun om og småsprang opp bakken :O)

Vi kosa oss og lekte. Onkel hentet dem ved 20.30 tiden.

 

Lørdag 11. Juli:

I dag var vi å handlet først og så ba vi tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus på hjemmelaget pizza. De kom litt over 18, for onkel måtte reparere litt på bilen først. Vi spiste pizza og vi barna lekte både ute og inne. De ble til 23.30 ;O) Da var vi barna litt trøtte selv om vi ikke innrømmet det.

 

Tirsdag 14. Juli:

I dag har mamma passet Sara og Markus for tante Sigrun og onkel Tore var på jobb. De kom ved 7.45 tiden, da hadde jeg stått opp alt. Sara, Markus og jeg lekte litt før Sara gikk opp for å vekke Benedikte. Ellers på dagen lekte vi ute og inne, Lego, maling og dyreleker. Markus var også med oss ut en tur, men han fikk ikke male. Tante kom hit ved 15.30 tiden og da ble Sara litt sur for hun trodde de skulle hjem med en gang... men heldigvis skulle de vente på onkel Tore og han kom først en stund etter.

 

 

Onsdag 15. Juli:

Sara er her i dag også, hun kom ved 17 tiden og skal overnatte. Det er kjempegøy!! Vi lekte masse sammen og på kvelden gikk vi opp for å se på film, satt i sengene våre og kosa oss med snacks, kjærlighet på pinne og brus ;O) og det midt i uka. Litt ekstra må man jo ha når det er første gangen Sara overnatter her.

 

 

Tirsdag 28. Juli:

I går var jeg en del ute, på ettermiddagen fikk jeg ett stikk ved øye, ikke så vondt altså men litt sårt. Var litt hoven ved øye om kvelden. I dag når jeg sto opp klarte jeg ikke få opp øyet en gang.... ikke vondt, bare klør litt...

 

Mens mamma var på jobb var Benedikte og jeg ute å fotograferte litt... Denne sommerfuglen hadde landet på plattingen vår og hadde ikke så lyst til å fly videre med det første. Vi fikk tatt noen bilder hver... er den ikke fin !!

 

 

På kvelden kom Jorunn Marie og datteren Emma på besøk til oss, det var koselig ;O) Under her ser du henne!!

 

Torsdag 30. Juli:

Nå er snart øyet mitt normalt igjen, ikke hovent lengre, bare sår hun og litt ekstra rød.

Ved 15.30 tiden i dag fikk vi endelig besøk av Alexander på 14 år, Kristian på 10 år og mammaen deres Kristin (pappa sitt søskenbarn). Nå skal vi leke og spille i noen dager ;O)

 

Lørdag 1. August:

Det var ett vakkert syn ute her, det var den flotte tydelige regnbuen. Mamma fikk tatt noen bilder da så under her kan du se hvordan det var. Det ble liksom ett skille på fargen over og under regnbuen.

 

 

 

Vi har vært litt inne å spilt TV spill også, Gitar Hero er gøy, spesielt når vi er flere. Vi har tromme og gitar + at en kan synge. Ellers ble det også spilt med Nintendo DS da.

 

 

Ellers var vi en tur på lekeplassen på søndag, der ble det klatret og spilt fotball.

 

 

Søndag ettermiddag måtte de dra hjem igjen.

Takker for disse koselige dagene.

 

Tirsdag 4. og onsdag 5. August:

Tirsdag dro vi til farmor og bestefar Jan Ivar. Vi skal overnatte til i morgen. Vi fikk god mat og kosa oss skikkelig, er så lenge siden vi har vært her. Ble litt sent om kvelden her da, men det er det vel lov til når man koser seg og sjeldent er på besøk.

På onsdag tok mamma bilder av oss, ett koselig og ett tullebilde, før vi skulle dra.

 

 

 

På veg hjem var vi innom diverse butikker... noe så KJEDELIG.. mest klær og så til slutt IKEA. Ja der var det litt moro da, men butikker som ikke inneholder leker eller spill er KJEDELIG!!!!

Jeg fikk meg ett spill da heldigvis!

 

Lørdag 8. August:

I dag hadde vi potetgull som lørdagskos og da fant vi dette hjerteformede potetgullet. Måtte bare vise det fram her ;O)

 

17. August:

I dag har vi kjørt ett stort flyttelass til Jeanett sitt nye bosted. Ja hun skal starte på yrkesskolen så langt unna at hun må bo borte. Hun har fått seg en stor leilighet så nå er det bare å møblere og ordne. I dag ble det aller nødvendigste flyttet inn der, som sofa, bord, kjøkkenbord, seng og TV.... + en del små ting til da. Da klarer hun seg til helga igjen til vi kommer med nytt flyttelass :O) Vi reiste fra henne ved 22.30 tiden og var ikke hjemme før midnatt... og jeg skal på skolen i morgen...

 

Fredag 21. August:

på ettermiddagen reiste vi med ett nytt hengerlass til Jeanett, har med spisestuemøbler og skap til henne denne gangen. Trenger en del ting når man har en leilighet på over 80 kvadrat :O) Vi skal overnatte også, fikk servert hjemmelaget pizza litt etter at vi kom og det var godt.

 

Lørdag 22. august:

Sto opp ved 8.30 tiden, litt rart å våkne i Jeanett sitt "hus". Her har vi ordnet i dag, mamma har ordnet med gardiner og vi andre har vært en tur ute på shopping!! Ved 14.30 tiden reiste vi derfra alle sammen og rett hjem for å skifte før vi så dro for å feire bursdagen til søskenbarnet mitt Sara, 5 år i morgen. Det var kjempekoselig, vi fikk mange goe kaker og kosa oss ute en del. Det var flott vær så vi ungene lekte butikk ute på verandaen. Vi hadde med Kitty lekehus til Sara. Det kjøpte vi på vei hjem fra Jeanett.

danielshjerte.com