2008 mars - april

danielshjerte.com

 

Mars - April 2008

 

Lørdag 8. Mars:

I dag har mamma, Benedikte og jeg vært en tur hos tante Sigrun, onkel Tore og Sara. Kosa oss med gode kaker og is :O)

Sara og jeg koste oss litt ute på akebrett, akte nedover vegen hos dem og det var moro!!

 

Torsdag 13. Mars:

Nå har jeg endelig fått Super Mario Galaxy. Klassekameraten min som bor nedi vegen her kom oppom for å se på det :O)

Vi kosa oss og delte på å spille, kjempe moro det!! Når spillet er nytt for begge er det ekstra moro for da finner vi på mange muligheter i sammen :O)

 

 

 

Tirsdag 18. Mars:

I dag sto vi (mamma, pappa, Benedikte og jeg) tidlig opp og reiste en tur til min venn Steffen, det tar ganske lang tid å reise til han og det er kjedelig. Men det var moro å komme fram å få leke og hilse på Steffen, Ann Kristin og Willy. Vi var der ved 11 tiden og ble til 17 så vi ungen fikk lekt litt. Her var det jo nesten sommer i forhold til her hjemme så vi kosa oss mye ute med traktor og tråbil :O)

Takk for en kjempe fin dag!!

 

Skjærtorsdag 20. og Langfredag 21. Mars:

Torsdag gikk jeg å ventet og ventet, men så endelig kom besøket vårt. Isabelle og pappaen hennes Tom (en venn av pappa). Vi har kosa oss disse dagene med lek og moro. Isabelle og Benedikte var med meg å spilte litt på WII også og det er jo ekstra moro da. Det ble både bowling og boksing!!

Ellers tegnet, klipte og limte vil litt også, fikk låne noen påskebøker av mamma så vi laget noen påskebilder og kort. :O)

Var kjedelig når de reiste på langfredag.

Takk for en hyggelig helg!

 

 

Lørdag 22. Mars:

I natt hadde Påskeharen vært hos oss... det var påskeegg flere steder... men jeg sleit for å finne mitt siste egg altså... ble litt sint til slutt.. hadde jo sett at Jeanett og Benedikte hadde fått 3 egg hver så hvorfor skulle ikke jeg også få 3 egg???

Til slutt fant jeg det på kjøkkenet i "appelsinbollen" Så da ble det 3 egg på meg også... phuuu. Var kaldt i dag, 17.6 kuldegrader ute...

 

I dag hadde vi besøk av bestemor og bestefar også, de kom for å spise middag med oss. Tradisjonelt, lammelår med tilbehør, det er godt, jeg er glad i lammelår. Til dessert var det sjokolademousse med daimkuler og sitronfromasje. :O)

 

Tirsdag 25. Mars:

 

I dag har jeg fått ett nytt søskenbarn :O)

Det ble en gutt, Topp synes jeg!

 

Søndag 30. Mars:

 

I dag lurte bestemor og bestefar om vi ville komme dit en tur, og det ville vi jo!

Benedikte og jeg hadde akkurat satt oss til å lage litt marsipanfigurer av "reste-marsipan" fra bursdagene som har vært. Vi tok med oss det til bestemor vi så der ble det produksjon. Jeg laget meg en Super Mario og Luigi figur og Benedikte laget en chinchilla, krokodille, mus, blekksprut og en dukke i bag :O)

Vi prøvde å spise litt av det også, men det ble nå fryktelig søtt da.. det endte med at det meste gikk i søpla gitt!

Vi hadde en fin dag hos bestemor og bestefar, fikk god mat og kosa oss skikkelig.. Bestefar kjørte oss hjem ved 17 tiden (han hentet oss også da siden pappa er borte om dagen)

 

 

Jeg har tatt så mange bilder av Timon i det siste at mamma blir helt tussete.. her er noen av bildene jeg har tatt :O)

 

 

Fredag 4. April:

I dag kom tante Sigrun, onkel Tore, Sara og "lillegutten" innom her. Det synes jeg var topp!

Jeg var med Sara å lekte litt, men når "lillegutten" våknet var jeg ikke sen om å spørre å få holde altså. Han er så myk å kose med.. når han begynte å skrike litt måtte tante eller mamma ta han for det likte jeg ikke så godt... han ble helt rød i ansiktet.

 

På bildeoppsettet under her ser du "Lillegutt", at jeg holder han og at Jeanett holder han mens Sara og jeg står ved siden av.

 

 

Onsdag 9. April:

I dag var det basar på Barnelaget så da tok vi oss en tur vi også, selv om jeg ikke går der lengre. Det var moro å være der igjen, kunne tenke meg å starte igjen til høsten kanskje... Bestemor, bestefar, tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus var der også. Sara var med å sang med barnekoret, se bilder under her. Vi vant ett lys på åresalget. Mamma kjøpte 2 kubbelys og 5 kort der også... (laget av barnelag-ungen) Vi fikk servert kaffe, saft og kaker :O)

 

Mandag 21. April:

I dag fikk vi uventet besøk av Hildegunn, Vilde og Aleksander. De var på tur fra øst-landet og skulle vestover og da kom de innom oss. Mamma fikk litt panikk da siden hun var på jobb og huset ikke var helt i orden, men jeg rakk å støvsuge og det hjalp nå litt da :O) Det var så koselig å se dem igjen. Vilde og jeg kosa oss litt med snøballkasting og slik.. du vet ikke så mye snø igjen i vest nå... men her er det enda NOK igjen. Snart er plattingen vår tom for snø da, i alle fall hvis vi hjelper den litt... Benedikte og jeg har jobbet med det i det siste.

De ble hos i noen timer men så måtte de reise, ville hjem før natten startet og mamma skulle jo på 17. mai møte på skolen også.

Takk for at dere tittet innom oss igjen.

 

 

Mandag 28. April:

I dag kom søskenbarnet mitt Jorunn Marie til oss, det er ikke ofte hun er her, så jeg ble så glad. Satt hos henne HELE tiden fra hun kom ved 15 tiden og til jeg måtte ordne meg for kvelden ved 20.30 tiden. Vi spilte Yatzy, så på Pusur 2 film og kosa oss....

Det er så trist at hun bor ett stykke unna oss... håper hun flytter nærmere så det blir lettere å stikke innom :O)

 

 

danielshjerte.com