2002 mai - juni

danielshjerte.com

Mai - Juni 2002

 

Lørdag 4. Mai:

Jeg er dårlig i magen min, ikke moro akkurat.

Godt man bruker bleie!

 

Søndag 5. Mai:

Jeg har fortsatt dårlig mage, spiser ikke og jeg har fått feber, 39.5 i temp mot kvelden.

Håper det blir bedre til i morgen

 

Mandag 6. Mai:

Jeg har fortsatt feber, men den minker mot kvelden. Magen har roet seg litt også så det ser ut til at jeg skal bli bedre :O)

Så og si feber fri på kvelden.

 

Har tegnet litt i det siste.... er kunstnerisk av meg ... ikke bare på papiret

 

 

14. Mai:

I dag så Tor Erland litt etter meg mens mamma og tante Kari rakte litt til 17.mai. Det var dugnad der vi pleier å feire 17. mai med resten av bygda.

 

Fredag 17. Mai:

HURRA FOR 17. MAI OG GRATULERER MED DAGEN ALLE SAMMEN

Jeg ble vekket ved 07.30 tiden, da var det mat og så på med finstasen i full fart. Vi gikk hjemmefra ved 9 tiden, det vil si jeg satt i vogn og de andre gikk. Mamma måtte gå sammen med 2. klasse (Jeanett sin klasse) så Benedikte og jeg gikk med tante Kari og bestemor. Bestefar kom etter toget med bilen. Mamma måtte være med på forberedelsene i kiosken så det var tante og bestemor som så etter meg da også. Etter at mamma var ferdig i kiosken ble det mat og kos. Ble jammen en is på meg også :O)

Etter at mamma var ferdig med å hjelpe til med opp rydding i kiosken ble det grilling og kos her. Bestemor, bestefar, Jorunn Marie og Tor Erland var her med oss.

En fin dag, dumt ikke pappa kunne være hjemme også.

 

Lørdag 18.Mai:

Pappa kom hjem fra jobb ved 7 tiden. Vi dro til setra og var der hele dagen. Kjempe fint vær så det var dumt vi ikke hadde med oss ekstra klær så vi kunne overnatte.

 

Søndag 19. Mai:

Jeg hadde falsk krupp igjen i natt, fikk ingen kjempe topp men kom tilbake flere ganger.

 

Tirsdag 21. Mai:

Vi tok oss en tur til bestemor og bestefar, Benedikte ble igjen der og skal overnatte.

 

Onsdag 22. Mai:

Bestemor og Benedikte kom hjem, bestemor blir her til i morgen. Vi var en tur hos Ann Kristin og Steffen også i dag. Det er alltid koselig :0)

 

Torsdag 23. Mai:

Bestemor reiste ved 13 tiden. Tante Sigrun kom og var hos oss :)

 

Mandag 27.Mai:

Kameraten min Steffen og mammaen kom en tur til oss på ettermiddagen. Vi koste oss mye på trampolina.

 

Onsdag 29. Mai:

Bestemor kom i dag også og skal overnatte til i morgen :) Nesten noboene Marianne og mammaen kom en tur og spiste middag med oss :)

 

Søndag 2. Juni:

I dag har jeg vært i konfirmasjonene til søskenbarnet mitt Jorunn Marie. Kjempefint vær så vi var ute så før og etter maten. Selskapet var i barnehagelokalet (tidligere skole) så det var fotballbane og lekeaparat som var gøy å leke i. MAnge barn også så alt var topp!!

 

Tirsdag 4. Juni:

Pappa dro ved 8,30 tiden, men heldigvis kom Jeanett og bestemor ved 11 tiden. Jeanett har overnattet hos henne. Vi gikk alle sammen opp til tante Sigrun, ikke så langt egentlig, men BARE oppoverbakker så det tok sin tid. Men det var en koselig dag. Onkel Tore kjørte oss hjem ved 20 tiden.

 

Onsdag 6. Juni:

Først kom Steffen og mammaen hit, så ble vi med til dem før Steffen, Marianne og mammaene ble med hit på salat. Vi koste oss nedde på vegen med Steffens bil før vi gikk til oss.

 

Torsdag 7. Juni:

Tante Sigrun var innom her en liten tur. Søskenbarnet mitt Tor Erland kom også (15 - 20) Nabo guttene, Morten og Espen, og mammaen Berit kom å spiste vafler sammen med oss ute etter middag :)

 

Mandag 10. Juni:

I dag har jeg vært på Lillehammer på hjertekontroll igjen. I dag veier jeg 15.9 kg, er 91 cm lang, metning på 96. Blodtrykket på 102/50 og puls på 98.

 

Onsdag 19. Juni:

 

I dag var Asgeir på Statoil med ett show. Der var jeg, søstrene mine, søskenbarnet mitt Tor Erland og mamme :) Jeg satt på armen til Tor Erland nær høyttaleren... DET var ikke behagelig.... hjertet mitt raste avgårde...Når jeg kom meg litt unna var det helt greit :0) Jeg var den første som fikk is av Asgeir blant alle ungene som var der, DET var litt kuuult da. Ble ganske så fornøyd med det. Når det var fotografering og autografskriving med Asgeir hadde jeg sovnet i vogna mi..var helt utslitt.

 

Helga 21.-23. Juni:

Denne helga har vi vært på Hunderfossen med FFHB Oppland(Foreningen For Hjertesyke Barn) Det var kjempegøy!!

Det var Wenche Myhre show der og det var kult.Vi kjøpte CD som jentene fikk signert av henne (se bilde nederste til venstre på oppsetter.

 

 

 

På bilde over ser du vi er på dyreteater, det er Jeanett, jeg og Benedikte som sitter til høyre i bilde.

 

Mandag 24. Juni:

I dag dro vi til setra."Tante" Edith kom hit på formiddagen så kjørte hun vår bil med Benedikte og mamma. Pappa kjørte hennes bil med henger, Jeanett og jeg satt på med han. Ja og så var Påsan med da, det er undulaten til "tante" Edith. Vi skal overnatte der alle sammen.

 

Tirsdag 25. Juni:

I dag kom bestemor og bestefar til setra også. Vi skal legge nytt tak på "bodelen" på setra. Setra er gammel så det er fjøs i den ene enden og "bodel" i dan andre. Tante Edit og Kåre har leid setra i mange år og ordnet opp og laget 2 soverom der. Bestefar hjalp pappa med å klargjøre litt.

Tante Iren (pappas søster) , onkel Knut og søskenbarnet mitt Kim-Andrè kom ved 17 tiden, da reiste bestemor og bestefar hjem.

 

Resten av denne uka gikk med til å leke og kose oss for oss små, mens de voksne jobbet ute på taket eller inne med mat og oppvask. Tante Iren og co lå i telt, mens vi andre lå inne. De dro igjen fredag. Det har vært noen sauer på setra som vi har kost en del med. Den ene er litt ekstra koselig, den kaller vi 6080 for det er det nummeret som står på øret. Se bilde hvor Benedikte sitter på kne ved den sauen som ligger.

 

 

 

Søndagen 30.Juni:

I dag dro Benedikte, jeg, mamma og pappa hjem, mens Jeanett ble igjen siden "tante" Edith hadde besøk av niesa si som er ett år eldre enn Jeanett.

 

Mandag 31. Juni:

I dag dro vi opp til setra igjen for å gjøre oss ferdige.

danielshjerte.com