2011 november - desember

danielshjerte.com

November - Desember 2011

 

Onsdag 2. November:

I dag var jeg med en klassekamerat hjem etter skolen og ble kjørt hjem ved 17 tiden. Det er alltid gøy å være hos venner ;o) Vi slutter litt tidlig på onsdager så da ble det noen timer hos han og det er bra. Koste meg der!

 

Vi hadde en av naboenes katt innom i dag, mamma fotograferte den og vår Chinchilla, Timon :O)

Timon er ganske bestemt på at dette er hans eiendom, så Gråpus la seg på ryggen. Da gikk Timon inn i huset sitt etter en stund.

 

 

Mandag 7. November

Var ikke på skolen i dag, var varm og forkjølet ;O(

 

Fredag 11. November:

I dag kom Kristin (pappa sitt søskenbarn) og Kristian (hennes sønn) hit. Det er kjempegøy!!

 

Datt på skolen i dag, slik ble blåmerket denne gangen!! Datt oppå en betongkant ved fotballbanen.

 

 

 

Lørdag 12. November:

Kristian og jeg spilte en del tv spill og nintendo DS. Blir en del av det når vi treffes gitt ;O) Kristin og mamma skulle på shopping så vi gutta og Jeanett ble med på det... ikke akkurat så spennende så Kristian og jeg gikk hjem i forvegen.... vel hjemme så kom de andre susende hjem i bil med pappa. vi er spreke vi gutta som går begge veger ;O)

 

 

 

Søndag 13. November:

Kristin og Kristian dro etter frokosten i dag, vi hadde kakao med marsmalows til frokost. Orket ikke drikke det i går ettermiddag så derfor ble det til frokosten i stedet... søtt og godt!!

 

 

Farsdag og bestefar Erland sin bursdag.

Vi ordnet oss og dro til bestemor og bestefar ved 13 tiden, der skulle det feires at bestefar fylte 68 år. Fikk gryterett og kaker ;O)

Bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, Tor Erland, Kristine, Jorunn Marie, Svein, Emma, Oliver og vi 5 var der.

 

Lørdag 19. November:

I dag har jeg vært med tante Sigrun og mamma på julemarkedet deres fra 08- 16 (åpent fra 10-15). Jeg satt å solgte kaker, kjekssjokolade og karameller for Benedikte (til inntekt til skoleturen de skal ha til våren) Jeg fikk sogt en del ;O) Sigrun og mamma solgte en del også av alle de tingene de har laget gjennom året. Det var moro. Sara satt i kioken og solgte kaker og kaffe til de som stakk innom (inntekten der gikk til Frelsesarmeens julegryte i Valdres) Ellers var tante Kari også der og solgte sine hjemmebakte julekaker. Ellers var det 5 andre utstillere.

 

 

Ved 18 tiden bar det ut igjen for mamma og meg for i dag skulle også 10.klasse (Benedikte sin klasse) ha Sjåv med show. det var kjempe gøy, de er utrolig flinke og kreative i den klassen ;O) Benedikte var med å sang, hun er den 3. jenta på 1 bildet.

Mamma hadde sydd mange "terning puter" til dem for at de skulle få gjennomført "sinte fugla" les "angry bird".

Vi håper at de kan få til en omgang til med show til våren for dette var gøy!!

 

Lørdag 3. Desember:

I dag har vi vært en tur på Sandvika storsenter, det er alltid spennende. Jeg kjøpte meg 3 spill, 1 til Nintendo DS og 2 til Wii. Ellers var det litt klær som ble kjøpt inn og litt julegaver.

 

Fredag 9. Desember:

I dag kom det ca 20 cm snø. Benedikte har vært syk det siste og det viser seg at hun har kyssesyke....

 

Mandag 12. Desember:

Etter at mamma var ferdig på jobb laget vi lussekatter ;O)

 

Tirsdag 13. Desember:

I dag er det Lucia

Sara kom til oss med hvit kjole, lys i håret og lussekatter... det smakte godt!!! De var bedre enn de vi bakte i går...

Sara sang for oss også ;O)

 

Lørdag 17. Desember:

Da er huset pyntet til jul, mangler bare juletret. Her feiret vi mamma i dag, bare kaker... marsipankake, ostekake og oreokake.

Gjester: bestemor, bestefar, tante Sigrun, onkel Tore, Sara, Markus, tante Kari, onkel Kjell, Tor Erland og Kristine. Pappa var ikke hjemme.

 

Her er noen bilder fra julehuset vårt :O)

Karnappen

 

 

 

Lørdag 24. Desember:

Endelig julaften!!

Dagen startet med at det var å finne julegaver og julestrømper under juletreet. Jeg fikk ett spill til Wii, Mario & Sonnic Olympic Games London 2012 og nytt stereo anlegg (radio og cd) kan koble til mobil eller data ;O)

Vi spiste julegrøt og så på tv utover dagen. Mamma, pappa og jeg var i kirka også. Sara og Markus skulle være med på ett julespill der så vi måtte være med å se.

Selve julekvelden var vi hos bestemor og bestefar, fikk god mat (ribbe, medisterkake, julepølse med tilbehør)

Jammen ble det en del gaver i år også, fikk masse fint... takker for det.

 

 

Fredag 30. Desember:

I dag feiret vi dagen til pappa. Ble litt kaker og kos. Bestemor, bestefar, tante Kari, onkel Kjell, tante Sigrun, onkel Tore, Sara og Markus var her :O)

 

Lørdag 31. Desember:

Nyttårsaften!!

I dag startet dagen med frokost og så var det bare å pynte seg. Vi har vært i barnedåp til Oliver i dag ;O) Selskapet startet klokken 11, det var rømmegrøt, spekemat, eggerøre, pølse med lompe eller brød. Så ble det litt tid til å prate og leke litt før kakene kom på bordet. Det var mange gode fine kaker. Mamma hadde med oreokake. Så klokken 16 startet kirken med selve dåpen ;O) Etter det dro vi hjem.

 

Ble litt annerledes nyttårsaften da så vi hadde enkel mat... taco... mamma orket ikke starte å steke kalkun når vi kom hjem fra dåpen. Utover kvelden ble det litt spilling og tv titting ;O) Så ved 23.50 tiden gikk mamma, Jeanett, Benedikte og jeg ut for å se på fyrverkeriet. Hadde bare stjerneskudd selv.

 

Så var dette året over, håper det nye året bringer mye glede

 

danielshjerte.com