2012 januar - februar

danielshjerte.com

Januar - Februar 2012

 

 

Godt nytt år alle sammen ;O)

 

Tirsdag 3. Januar:

I dag har jeg vært på Rikshospitalet på kontroll igjen. Lekkasjen som var forværret for ett år siden har ikke blitt værre på ett år nå så dag kryser vi fingrene for at det har stagnert der en stund. Jeg er nå 158 cm lang, metningen ligger på 94-95. Blodtrykket er stabilt.

Sykepleieren som hadde meg denne gangen var grei, hun tok alle undersøkelsene. Etter det hadde vi litt tid før kardiologen kom så da hentet hun en "modell" av hjertet så forklarte hun hvordan det vanlige var og hvordan mitt hjerte var. Litt lettere å se på modellen enn bare på ett ark. Hun forklarte også hvorfor det ikke er så lett for meg å klare å springe lenge... det ideelle for meg er intervall trening ;O) eller turer i mitt tempo. En anne ting hun sa var at det er veldig viktig med nok væske inntak daglig for at det ikke skal bli for tungt for hjertet mitt å jobbe.

Kardiologen var fornøyd med funnene så da blir det å gå over til vanlige kontroller igjen. Ser ikke ut til at disse andre kardiologen synes det er så nødvendig med 3Dmølle test som "min gamle" kardilog (dr. Petter Hagemo) synes var. Ser ut til at det bare blir annen hvert år nå, ikke hvert år som Hagemo ønsket. Det er jo godt, men samtidig synes vi det er greit å få meg sjekket litt i fart også...

 

På veg hjem kjørte vi slik at Jeanett kom seg hjem, vi spiste pizza på pizzerian i nærheten av der hun bor... godt med Calzone!!

 

Fredag 6. Januar:

Etter at mamma var ferdig på jobb i dag hentet onkel oss så vi kunne komme til dem en tur. Det er alltid koselig ;O) Sara, Markus og jeg lekte og koste oss. Onkel Tore hentet Jeanett på bussen kl 20 så dro vi hjem.

 

Mandag 9. Januar:

I dag hadde jeg med ski på skolen. Så nå har klassa mi og kjøkkenlæreren vår startet med å lage opp skiløyper på "skolejordet". Klassen er delt i 2 grupper så den andre delen skal fortsette i morgen. Da blir det kuleløyper, og litt hopp der. En snøskuter skal kjøre opp selve langrennsløypa rundt der.

 

Onsdag 11. Januar:

I dag har jeg vært hos kjeveortoped. Har litt problemer med "bittet", så nå skal jeg prøve å presse på noen av tennene slik at det blir riktig (dette for at jeg slipper "plate" eller regulering) Hun bygde på den ene tannen min oppe, slik at den skal gå utenpå tennene nede istedet for innenpå som mine tenner gjør akkurat der. Bestemor og bestefar var med oss så da ble det litt shopping også. Jeg fikk meg skøyter og hjelm, det ahr jeg ønsket meg lenge.... helt siden jeg var på Geilomo i fjor høst. Så kjøpte jeg meg selv en Nintendo 3DS ;O) og ett spill.... kjempe glad for de hadde igjen en der.

 

Lørdag 14. Januar:

I dag fikk jeg prøvd de nye skøytene mine ;O). Var borde ved undamsskolen å gikk, mamma skrapte fram en del av banene, men det var ikke så lett siden noen hadde kjørt med bil der :O( Det var irriterende altså!!! Da satt snøen fast på isen... Men det ble nå en liten plass å gå på. Jeanett og Benedikte prøvde seg også.... gikk bra med oss alle... Mamma sa at ingen måtte ramle så vi skadet oss da siden hun ikke kjører bil ;O) Etter en stund på skøyter så handlet vi litt og gikk hjem ;O)

 

Tirsdag 17. Janaur:

Det datt ett skal av den oppbygde tanna mi... men det går greit allikevel... litt kjedelig med dette da men det er litt skarpt der.

 

Lørdag 21. Januar:

Ved 18 tiden i dag gikk mamma, Benedikte og jeg bort til naboene våre, Anne Berit, Simund, Marianne og Mikael. Det er alltid koselig, fikk servert Taco med masse tilbehør og julekaker til "kaffen" ;o) Mikael og jeg bygde opp ett tog med togbane i Lego. Jeg har den samme hjemme, men det var moro å bygge litt igjen. Mamma hadde ikke med kamera dit denne gangen :O( Når vi gikk hjem ved midnattstider var det kommet MASSE snø....

Takker for en hyggelig kveld.

 

Mandag 23. Janaur:

Ny sjekk hos kjeveortopeden i dag, hun bygde opp igjen tanna som det hadde gått ett skal av. Nå skal jeg fortsette å pressen en uke til og så håper vi at det er blitt en forbedring :O) Bestemor og bestefar kjørte oss denne gangen også ;O) Kjempe kjekt synes jeg...

Jeg hadde med skøytene mine på skolen i dag for vi skulle ha skøyter i FYSAKen, det var gøy!!!

 

Lørdag 28. Januar:

I dag feiret vi Benedikte som ble 15 år i dag og bestemor som ble 67 på onsdag (25) her. Vi kosa oss med kylling, ris, salater, sauser og loff. Etter det ble det servert marsipankake, mandelbunn med krem og fruktsalat, brownie og daim iskake. Ja og så var det muffins og bolle rester fra vennebursdagen til Benedikte i går :O) Sara og Markus var her så vi ungene var mest oppe ;O)

 

Tirsdag 31. Januar:

Nok en time hos kjeveortopeden. Nå så hun en god bedring så da skal jeg fortsette med det jeg har gjort i 14 dager til så skal jeg tilbake igjen. Hun kunne pusse ned en del av det hun hadde bygd på sist så nå har jeg en litt mer normal tann igjen ;O) Mamma hentetr meg på skolen og så tok vi bussen til og fra denne dagen.... er litt gøy detogså da. Blir jammen mye bedre utsikt i bussen ;O) Det var 20 kuldegrader i dag tidlig og 16 når vi kom hjem så det ble drosje fra sentrum og hjem.

danielshjerte.com