2006 august

danielshjerte.com

 

August 2006

 

Tirsdag 1. august:

I dag sto Jeanett og mamma tidlig opp for å bake skolebrød og sjokoladebrownie. Det smakte godt altså. Utpå dagen gikk mamma og Benedikte mens jeg syklet til Mikael og Co (Marianne var ikke hjemme) Vi hadde med oss kaker dit, det synes de alle smakte altså.

 

 

Torsdag 3. August:

Etter en lang ventetid, men dagen gikk fort allikevel for Benedikte og jeg lekte masse sammen, kom endelig Vilde & Co ved 19 tiden. Det var så koselig å se dem igjen altså! Først grilla vi og spiste så ble det lek resten av kvelden. Vi var vel ikke i seng før ved 22.30 tiden :O) Måtte få lekt litt fra oss før sengetid!!

 

Fredag 4. August:

I dag har vi lekt masse, badet i vannsprederen og kosa oss. Is og kaker er det blitt også. På bildene under her kan du jo se litt av dagen vår :O)

På kvelden laget Charlotte og Jeanett pizza til oss, det smakte godt synes jeg i alle fall. De voksne satt å kosa seg og pratet inne eller i partyteltet... Det var kjempe fint vær i dag så der var vi heldige. Ja noen ganger måtte vi inn å spille litt TV-spill for å avkjøle oss litt også :O)

 

 

Lørdag 5. August:

I dag måtte gjestene vår reise hjem, blir så tomt når de drar, men jeg håper på at det ikke blir så lenge til vi sees igjen.

Takk for at dere kom innom oss på veg hjem.

 

Pappa kom hjem ved 19 tiden og da ble jeg glad =0)

Vi spiste mat da og så fikk vi lørdagskos, pappa hadde kjøpt med seg godteri fra båten, det smakte godt altså!!

Nå skal pappa bare være borte noen dager til denne uka så kommer han hjem for ferie og å jobbe her igjen og det gleder jeg meg slik til for jeg savner pappa så masse når han er borte . Spør mamma hver dag om ikke pappa snart skal være litt hjemme også.....

 

Lørdag 12. August:

Sto opp klokken 02.15 i dag, fikk i meg litt mat og så startet ferieturen vår. Vi kjørte helt til Larvik for å ta båten til Hirtshals.

Det var en grei biltur, jeg sov litt og det var kanskje ganske bra!!

Vel installert på leiligheten, pakket pappa og mamma ut og vi kom oss i orden. OK leilighet på feriesenteret (Rødhus klit) Vi gikk å badet også, på feriesenteret her er det ett lite badeland. Der var det vannsklie, masse å leke i vannet med, barne og voksen basseng og boblebad (prøvede ikke det da) Jeg prøvde sklia da... og det ble jammen ganske mange turer opp trappa og ned sklia. Jeanett var med meg hele tiden da =0)

Så var det allerede kvelden og jeg måtte i seng, det var ikke så vanskelig å sove da siden det hadde vært en lang bil og båt tur + badinga :O)

 

Søndag 13. August:

I dag har vi kosa oss i Fårup sommerland... det er så utrolig moro der. Noe av det vi gjorde kan du jo se på bildene under her.

 

 

Mandag 14. August og Tirsdag 15. August

Sekken minDisse dagene var vi litt rundt her vi bor og en handletur til Alborg, der fikk jeg kjøpt meg en tøff skolesekk... tror ikke det er så mange som har maken til meg altså. (se flere bilder under skolestart) Vi var innom et lysstøperi og der hadde de masse fine lys...Flåtten som satt fast på ryggen til Benedikte tror mamma kunne gått der i flere timer, men jeg synes det var så varmt der at jeg ble helt kokt. Vi kjøpte nå noen lys i alle fall... som vi skal bruke til jul :O)

Ja det må jeg fortelle dere... Benedikte klaget over at hun klødde på ryggen... og der fant mamma en flått... (se bilde her) Det var ikke så moro da, men mamma ringte tante Sigrun og fikk beskjed om hvordan vi skulle fjerne den. Det gikk greit da, alt ble med ut, men det var jo ikke så moro da. Benedikte var rød der i flere dager etterpå og var sår og det klødde.

 

 

Onsdag 16. August:

I dag dro vi til Jesperhus blomsterpark.. der er det moro og fint å gå altså. Så mange fine blomster og figurer som er laget av blomster. Ja og så er det masse annet å gjøre der... bare se under her. Det beste med Jesperhus er "krokodille kjøringa". I år fikk jeg til og med lov å kjøre den alene =0)

 

 

Jeanett ble med meg å gikk Jungelløypa her. Etter en stund med klatring, kryping gjennom tunneler og slik så kom vi til denne dammen med steiner utover. Som du ser på bildene over her virker jeg kanskje litt skremt... ikke så rart da når det kommer en krokodille fram fra hulen sin. Ja ikke en ekte da, men jeg kvakk i alle fall... godt jeg ikke ramlet i vannet.

 

Mange flotte blomsterfigurer her i parken, dessverre kan man ikke få tatt med alle her på sida, men det er en utrolig flott park. Jeg fikk kjørt litt "bil" og "motorsykkel" også. Jeanett og pappa leide hesten så jeg fikk 2 runder med den også ;O)

 

Det er en del av parken som har tropiske dyr også. Her finner man sommerfuglland, små aper (fritt hoppende inne i tropehuset), øgler, skilpadder, krokodiller (i egne basseng) Andre dyr og fugler er i bur ute i parken. Mamma tittet opp etter en sommerfugl også... og høyt oppe i trærne satt det flere kjempe flaggermus... da holdt mamma på å skrike... HØYT

 

Torsdag 17. August:

I dag er det hjemreise dag og det er litt kjedelig i grunnen, har jo hatt det så fint her :O)

Når vi skulle på båten var det kjempe fint vær så vi fant oss en fin plass på dekk. Der spiste vi mat, spilte Yatzy og 10.000. Etter hvert ble det Kaptein Kid underholdning og klovner md ballonger. Jeg fikk meg 2 ballongsverd.

Benedikte tegnet en tegning til tegnekonkurransen og hun vant, første som ble trekt ut så hun fikk en pose med diverse godteri.

 

 

Mandag 21. august:

I dag var det min første dag på skolen, ja på ordentlig da. Har jo vært innom å tittet der før så jeg synes det var OK å gå dit i dag. Endelig var dagen her, mamma og jeg tok bussen til skolen i dag, men i morgen skal jeg følge skoledrosja.

Under her ser du bilder fra jeg gikk til bussen og sto å ventet.

 

 

Skolesekken min, som jeg kjøpte meg i Danmark, er jeg kjempe fornøyd med. Synes det var kult med dødningshode på!! Det er både sekk og "gymsekk" som jeg kan ha på ryggen eller henge den på sekken. Kjekt altså for da slipper jeg bære den i handa. I sekken var det også med drikkeflaske, matboks og ett svart tørkle med dødningshode på.

 

På bildet under her er jeg kommet meg inn på skolen, jeg er kjempe spent !!

 

 

Alle foreldrene gikk etter 1 time, mamma var nesten den siste som gikk fordi hun måtte snakke med den ene lærerinna for å si i fra noen ting om meg. Det er jo greit de vet at jeg går på blodfortynnende og at jeg ikke alltid orker alt som de finner på. Mamma skal på møte etter skolen neste mandag for å snakke med alle lærerne om meg.

 

Mamma kom å hentet meg etter skolen og vi tok bussen hjem igjen. Vi snakket litt med "drosja" og avtalte at jeg bare skulle vente nede på vegen i morgen. Da skal mamma følge meg ned og Jeanett vente på meg på skolen.

 

Det var moro å starte på skolen altså. Jeg fikk i lekse å tegne meg selv og mamma fikk i lekse å sette bind på boka mi :O)

 

Onsdag 23. August:

I dag fyller Sara (søskenbarnet mitt) 2 år og det må feires. Under her ser du litt bilder fra feiringen. Sara blåste ut lysene i to omganger, ikke lett å ha nok pust og råke rett, det er pappen hennes, min onkel Tore, som holder kaka.

Vi hadde med pakke som inneholdt noen dukkeklær som mamma har laget til Saras dukke. Jeanett laget kort til henne med bilder og diverse tekst.

En kjempe fin bursdagsfeiring med gode kaker som tante Sigrun hadde bakt :O)

 

 

Torsdag 31. August:

I dag har jeg vært på Rikshospitalet for den årlige hjertekontrollen min der. Alt gikk greit, jeg er nå 124 cm lang, veier nesten 26 kilo, Metningen lå på rundt 95-97, Blodtrykk på arm var på 114/61. Kardiologen var fornøyd med funnene på Ekko og syne jeg så "uforskammet" fin ut. Denne gangen var jeg igjennom en test på tredemølle også og det var spennende og nytt for meg, men det gikk greit. Jeg gikk fra sakte gange til fort gange i 8 minutter og da hadde jeg gått 690 meter. Jeg fikk på meg diverse utstyr og kardiologen var til stede under testen. Jeg hadde 13 klistrelapper til målinger og så hadde jeg maske foran munn og nese (se bilder under her) Må fortelle at kardiologen hadde fått beskjed av noen andre at de synes det var unødvendig å sette en så liten gutt på tredemølle for det ville han ikke klare.... men jeg klarte det jeg og det ble kardiologen min kjempe glad for... det kom han til å fortelle de andre altså!!

Ja det må jeg jo si, mamma lo litt av meg da når jeg var koblet til alle trådene for jeg sa at jeg så ut som Pinocchio med alle disse trådene som "holdt meg opp".

 

danielshjerte.com